Kamera.gif Dette er en Spaderazzi-artikel for folk som kan lide at se Omboo-hovedet overalt
16. nov 2008, 17:44 (UTC), Arnolds soveværelse

Et fotografisk bevis på denne affære

I går aftes amerikansk tid lykkedes det Spademanns nyansatte papparazzifotograf, Gervold "Scoop" Staurig, at gribe Omboo Hankvald i en superhed hemmelig affære med Britney Spears. Tss, tss - ikke sige det til nogen!

Rygterne om en affære har stået på siden tiden omkring Omboos skildsmisse. I tiden efter denne har Omboo foretaget en del længere rejser til USA, og spekulationerne har ligefrem gået på, om Omboo var på vej til at flytte derhen og dermed lade sine forretninger i Europa i stikken.

Opdagelsen skete ved et poolparty afholdt af Staurigs gamle ven, Arnold Scharzenegger. Staurig udtaler selv om dette poolparty:

30px-Cquote1 svg.png Jeg var bare 2talt tired den dag, og så fik jeg så'n helt pluds'li' så'n en invitation til et poolparty hos gamle Arny, og det var jeg sæføli' 2talt nødt til at tage med til, så'n for gammelt venskabs skyld, du ved. Og så sad jeg der og skulle lige pluds'li' pisse helt vildt, så jeg prøvede mig så'n frem, om jeg ku' find' et toilet, og pluds'li' ender jeg i så'n et gæsteværelse, hvor de fand'me lå der i sengen. Desværre ha'd jeg ikke li' mit kamera med, så jeg måtte hen for li'som at hente det, men da jeg kom tilbage, var de der ikk' mer', så jeg måtte hele vej'n rundt og find' dem, og til sidst fandt jeg dem så, og jeg nåede at tage det her billed' af dem samm'n. 30px-Cquote2 svg.png
Gervold Staurig


Omboo og Britney befinder sig i øjeblikket på et hotelværelse, hvor de ikke vil forstyres, så det har desværre ikke været muligt at få en kommentar fra dem angående billedet, men vi følger naturligvis op på historien.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.