Kamera.gif Dette er en Spaderazzi-artikel for folk som kan lide de kongelige og elsker kongelige skandaler
9. jan 2009, 12:48 (UTC), den Prangende Dommedagsparade i Hellerup

Ung mand gik på vandet for øjnene af tusinder ved Dommedagsparaden foran Prinsesse Alexandras villa. IKONs udsendte, Abel Sølverdick beretter.


Øverste Samarin (hjælpepræst) ved den paterlistiske Neochrist-katolske Højmenighed talte dunder mod Kongehusets ugudelige holdning til det Hellige Ægteskab. "Det er at spytte Jesusbarnet i hans åbne og troskyldige ansigt, sådan som Prins Joachim og Prinsesse Alexandra offentligt lader sig separere. Kunne de i det mindske ikke begrænse deres hor og bukkerier til diskrete orgier, hvor de rettelig hører hjemme", spurgte Øverste Samarin Anos Puddelfix retorisk ved den Prangende Dommedagsparade i Hellerup, og fortsatte:

"Man kan slå os på kinden med en sandal, og vi vender den anden til. Man kan kalde os nogle billige luddere og tage den offentlige støtte fra os, og vi trækker blot på skuldrene. Men man kan ikke – og det vil jeg godt slå fast – man kan ikke, som de liderlige konghøjeligheder har gjort, lade sig skille når først man har tilsluttet sig den Ægthellige Pagt, skrevet i Jomfru Marias månedlige Blod!"

Herefter fortsatte processionen mod Strandvejen, hvor der var Varme hot dogs og gratis balloner til børnene, og for øjnene af den tusindtallige skare gik magiker og Rejseprovst for fraktionen "Guds Bedste Børn", Thornild Schützstaffel, på vandet.

Dommedagsparaden blev opløst af politiet efter håndgemæng mellem de to kvindesagsgrupper "Næverne Taler" og "Tørre Lebber".

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.