Kamera.gif Dette er en Spaderazzi-artikel for folket i Guds eget land og alle os andre
21. november 2008, Balsalen i Det Hvide Hus

Endnu et mesterværk gjort af Gervolds kamera

Romantik på dansegulvet i Det Hvide Hus! Barack Obama har i anledning af sin store sejrsfest ikke kunnet holde sig fra at afsløre sine sande følelser for modkandidaten John McCains vicepræsidentkandidat, Sarah Palin. Da stemningen begyndte at blive rigtigt høj på dansegulvet, trodsede Obama ethvert hensyn til ære og bød den attraktive Alaska-eskimo op til dans.

Obama førte først Palin ud i en fræk romba, hvorefter Palin tog føringen og lod dansen glide over i en stiv tango. Festen afsluttedes med en omgang disko til et remix af USA's nationalmelodi. Palins ønske om diverse eskimodanse blev dog afvist af Obama.

Efter dansen gav Obama en omgang (vi siger ikke hvad - det overgår selv vores principper), hvilket han blev ved med i det meste af aftenen. Måske er dette forklaringen på, at kun en journalist kunne huske episoden dagen efter: Spademanns Spaderazzi-fotograf, Gervold Staurig, som var den eneste, for hvem det lykkedes at forevige øjeblikket.

Den eneste, som næppe vil more sig over denne hændelse, må være Republikanernes præsidentkandidat, John McCain, som i øvrigt er en gammel ven af Gervold. Ikke desto mindre virkede gamle Johnny en smule gnaven, da Gervold talte med ham i telefonen, og han dukkede da heller ikke op til den frokostaftale, som de to havde arrangeret tre år forinden. Gervold selv er af den opfattelse, at dette skyldes vejrmæssige forhold, som desværre forhindrede Johnny i at dukke op. Det mystiske er dog, at det heller ikke har været muligt for Gervold at træffe Johnny over telefonen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.