Kamera.gif Dette er en Spaderazzi-artikel for folk som kan lide de kongelige og elsker kongelige skandaler
17. nov 2008, 07:50 (UTC), Schackenborgs dobbeltseng

"Hvad laver denne bh i sengen?!"
"Jeg taler ikke fransk"

Skandale i kongehuset! Knapt er Marie og Joachim blevet gift, før Joachim bryder ægteskabsløftet i ægteparrets eget soveværelse!

Desværre for Joachim har hans elskerinde efterladt sig et spor i den selvsamme seng: en lyserød bh af den type og størrelse, som Marie ALDRIG bruger.

Uheldigvis var Spaderazzis egen papparazzifotograf, Gervold Staurig, netop vendt hjem fra USA til et af sine efterhånden sjældne ophold herhjemme. Han landede i lufthavnen i Hamborg i går eftermiddags og besluttede så at overnatte i det sønderjyske. Her var han så heldig at få afsløringen af bh'en udødeliggjort på dette fantastiske billede.

Staurig demonstrerer endnu en gang sit legendariske fototalent, idet han igen bryder grænsen for, hvad der er muligt: Han har opfanget lyd på et foto!

Gervold udtaler:

30px-Cquote1 svg.png Jeg lå så'n 2talt der i min sovepose foran det der Schackenborg-hus, og så var jeg eg'ntligt helt vildt asleep, men pluds'li' kom der bare så'n et skrig derovre fra det der kæmpehus der, og så sprang jeg op og tog så'n 2talt det her billede lig' i det rette øj'blik. 30px-Cquote2 svg.png
Gervold Staurig


Kongehuset har ikke kommenteret afsløringen, men Gervold er med pludselighed blevet fjernet fra listen over Kongehusets officielle venner. Der røg indbydelsen til den kommende barnedåb vist...

Gervold beder os i øvrigt om udtrykkeligt at gøre opmærksom på, at han IKKE har rørt hverken Paint eller Google Translate under tilblivelsen af dette billede. Det kunne han ALDRIG finde på!


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.