FANDOM


Enspand-why
Kære Spademanns Leksikon. Jeg er goth og satanist og fraskriver mig alle moderne hjælpemidler. Min mad modtager jeg fra Aarstiderne.com. Jeg bor i et hus hvor alle vinduerne er malet sorte. Når det er fuldmåne udfører jeg forskellige ritualer over mennesker, som har fortjent at kende den sande lidelse. Da jeg desværre er i meditativ trance det meste af tiden, kan jeg ikke længere automatisk føle hvornår det er fuldmåne. Kan I hjælpe mig? (Tak til Aarstiderne.com, da det er deres bude skyld, hvis dette skulle have nået jer.)


Ja selvfølgelig. Der er i sig selv en dyd i at fraskrive sig det moderne samfunds bekvemmeligheder, og de mennesker du påfører ondskab og had har du selvfølgelig ad omveje fået fra nærværende leksikon. Vi forudsætter at du havde en lykkelig barndom og at du fulgte med i skolen til efter i havde lært alt om division.

Fuldmåne redigér

The moon sucks

Mon de gamle grækere også selv skulle vaske deres sokker

  • Først tager du regningen fra Aarstiderne.com og aflæser poststemplet og lægger én til datoen plus dage siden du modtog regningen. Så har du datoen på i dag.
  • Så tager du de sidste to cifre fra årstallet og dividerer med 19 fra hvis årstallet er større end 9. Resten fra divisionen trækker du 19 fra. Så får du et et tal mellem -9 og 9
  • Det tal ganger du med elleve
  • Resultatet dividerer du med 30
  • Resten fra divisionen giver et tal mellem -29 og 29. Det tal lægger du til datoen og nummeret på måneden (I januar og februar lægger du henholdvis 3 og 4 til i stedet)
  • Træk 8.3 fra
  • Så dividerer du med 30. Resten giver et tal mellem 0 og 29. Hvis dette tal ligger betænkelig nær 14-15 stykker er der god chance for at det er fuldmåne.


(Vi undskylder selvfølgelig. Alle vores matematik-lærere var også satanister som krævede at vi både skulle kunne 11, 19 og 30-tabellen. Så nu kender du også den sande lidelse.)Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.