FANDOM


ThumbsUp
Enspand-why
Kat

At have en lille mis og lege med er en stor fornøjelse, men hvorfor i hulen er.....

For at forstå hvorfor en lille dåse kattemad koster ca. 5 gange så meget som en tilsvarende mængde mad på en trestjernet gourmet-restaurant, er det nødvendigt at kigge den komplicerede og tidskrævende forarbejdning, hvor kun den nyeste forskning kan garantere et perfekt resultat.

Den meget komplicerede produktionsproces redigér

Dag 1redigér

Misser

Her ses processen fra engelsk bøf til kattemad

Hvis vi tager udgangspunkt i en dåse Missers luksusoksekød i skysovs, så starter denne som en engelsk bøf en enkelt dag i køledisken til ca. 200 kr. kiloet.

Efter lukketid ompakkes denne bøf, får ny dato mærkes med "velhængt" og så er det endnu en dag i disken.

Dag 2redigér

Velhængt lyder jo rigtig godt, men det kan jo godt være at man ikke har lyst til engelsk bøf når det kun er mandag, så en ny ompakning er nødvendig.

Dag 3redigér

Garantimørt lyder straks bedre, men tirsdag er sidst på ugen for de fleste.

Dag 4 og 5redigér

Nu skæres den tidligere bøf i mindre stykker og får et par dage i sit liv som småkød, før den endelig hakkes og blandes med lidt ekstra fint puds fra hakkemaskinen og sælges som oksehakket.

Dag 6, 7, 8, 9redigér

Nu er der mulighed for at blive til medister, så den næste uges tid er sandsynligheden for at blive solgt ret stor, men ellers bliver den kogt og stegt og sælges som lun ret i delikatessen. Bemærk at her er der for første gang mulighed for at putte konserveringsmiddel i det i forvejen rådne kød inkl. diverse smagsstoffer.

Dag 10-200redigér

Da der stadig ikke er nogen, der er faldet for fristelsen ompakkes denne igen og kommes sammen med lidt hvidkål i nogle dejlige forårsruller som sælges fra frysedisken det næste halve år, hvorefter den sendes til vore soldater i Afghanistan som en lækkerbisken i feltrationen. Tilsat de rigtige E-numre er der ikke nogen der opdager noget muggent ved det.

...og så kommer vi endelig til svaret redigér

Skulle soldaten være så uheldig at blive skudt inden fortæringen af rationen, sendes denne tilbage og ender nu endelig som Misser luksus-oksekød i skysovs. Skysovsen er kommet helt af sig selv, så det er bare at komme det på dåse.

Som enhver kan se er der kun én til at betale for denne indviklede fremstillingsproces. Dig[1].


Derfor.

Varedeklaration redigér

  1. Skulle kattemaden ikke blive solgt indenfor de næste tre år, så er der kun pensionisterne i Egedal kommune tilbage, da de er de eneste der har råd.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.