FANDOM


Melon

Her modtager en ung mand oplæring i meloner af en ung dame. Han ser glad ud, gør han, bare han ikke falder og slår sig.

Enspand-why
Kære onkel Spademann. Jeg har lige haft en totalt nederen oplevelse af et par meloner, der var bløde selv om de så hårde ud. Og slappe. Giv mig et råd, mand
redigér

Kære William!

Dét afsnit af "Familien fra Bryggen" har jeg godt hørt om. Selv om melonerne på afstand virker gode og modne, så vil kællingen ikke lade dig rage, selv om du har spenderet to gin og tonics på hende og alt muligt. Så hvordan...

Det er s'gu ikke den slags meloner! Det er rigtige vandmeloner, mand!redigér

Nå.

Ja, det må du selvfølgelig selv om, det andet var langt mere interessant.

Men hvis du følger disse 10 enkle trin, så skulle du få fingrene i et par dugvåde meloner hver gang.

10 enkle trin der giver faste melonerredigér

  1. Find et sted der sælger vandmeloner. Slå det evt. op på nettet. Eller læs en af de 5-600 tilbudsaviser du får hver uge, fordi du ikke gider gå på posthuset og få et "nej tak"-skilt. Har du fundet noget? Godt, så er det op af fifaen og afsted til marked!
  2. Gå ind i forretningen. Nej vent, gå udenfor igen. Tjek om vandmelonerne står uden for, den slags sker. Ikke? Så smut du bare ind alligevel.
  3. Hvis det er et supermarked, så spørg en af de unge ansatte, om hun har gode meloner. Se alvorlig ud, så hun ved at du mener det. Sandsynligvis vil hun svare, at "ja, det har hun da... men hendes venindes er lidt bedre. Og osse større." Sig gennemtrængende og lavmælt til hende: "vandmeloner". Forvirret vil hun pege dig i retning af fugt & grønt-udvalget. Man kan lisså godt ha' det lidt skægt, ikke?
  4. Når du har lokaliseret vandmelonerne, der sikkert ligger hulter til bulter i en skråtstillet plastikramme, så gå et par gange rundt om. Snus ind. Se kritisk på melonerne. Lad dine omgivelser ane, at en fagmand, ja, en ekspert, er trådt i aktion.
  5. Knips med fingrene. Lyder det lidt tamt? Jamen, så tag vanterne af. Knips igen. Hvis det lyder lidt hult, så er melonen moden. Hvad jeg mener med melonen? Ja, det er sgudda den du skal knipse på, ikke? Og fjern så nallerne fra den unge ekspedient, de finder sig godt nok i meget på grund af deres gode løn og favorible arbejdsvilkår, men alligevel...
  6. Når du har knipset på alle de meloner der interesserer dig, så udvælger du bare den med den fineste skal. Så er du klar til at gå hjem til din kone, Lone. Vandmelone.

Hvor fanden er de sidste 4 trin?redigér

De må være faldet af. De har heller aldrig siddet særlig godt fast. Æd nu bare din melon og hold din kæft.

SPADEMANNS KAN IKKE LÆNGERE GIVE SVAR PÅ ALT. SÅ KAN I JO GODT LUKKE BUTIKKENredigér

Tror du det er vores opgave at svare på hvordan du tænder på Linse Kesslers meloner. Det ved enhver idiot s'gu da? Det er s'gu da derfor hun selv har anskaffet sig to de varmefølsomme kræftknuder fordi ulemperne står i klart i undertal i forhold til fordelene. Hvorfor tror du Gud indførte den forbudne frugt? Det er da fordi at sådan nogen som dig skal kunne føle begæret stige i Björn Borg-trusserne så vi stadig bliver flere mennesker på jordkloden.

Hvis du samtidig associerer til din mors hængepatter eller sågar rigtige vandmeloner- det kan vi ikke hjælpe dig med. Sig til din mor at hun skal følge Linses eksempel og gå til kødsnedkeren og få indopereret nogle implantater bestående af rigtige vandmeloner.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.