FANDOM


Enspand-why
30px-Cquote1 svg Kære onkel Spademann. Min fætter har tilbudt mig at købe hans Ford Focus ST220 årgang 2008 med alt i tuning og styling. Han siger at den kommer til at koste "spidsen af en jetjager", men hvad koster sådan en egentlig? 30px-Cquote2 svg


Spademanns svarerredigér

SkrueM12

Spidsen af spidsen af en jetjager.

Spidsen af en jetjager består af flere elementer. Der er både noget radar-ting, noget hylster og lidt rør og stumper.

  • Radaren sidder bag selve spidsen og er skjult af den. En god gammel russisk radar, kan du finde lettere brugt på et loppemarked i Albanien, og her skal du nok regne med at skulle betale det som svarer til 500,- kr. i lokale penge[1].
    Største problem er transporten, da sådan et stykke russisk rør-radar vejer omtrent det samme som 4 af din fætters biler.
  • Foran radaren i spidsen af en jetjager, sidder der et stykke glasfiber. Det er godt ofte forstærket med noget kul-fiber-stads, men det er ikke mere avanceret end kåben til en Suzuki 300 kubik knallert motorcykel.
    Lidt gaffatape og kevlaren fra nogle aflagte cykeldæk, og så har du sådan en! Fiks og færdig kan den laves for 300 kr.
  • Spidsen af jetjageren. Aller forrest sidder der en lille maskinskrue [2], og holder hele molevitten sammen. Den koster vel en lille tyver i det lokale byggemarked, men koster sjovt nok 100 dollars når den bliver leveret til det amerikanske luftvåben.

Så byttet for din fætters snart forhenværende ejendom i form af en nypudset Ford Focus er: En skrue. Skruen koster 19,95,-

Så svaret er:

19,95


Spidsnoterredigér

  1. For yderligere 500 kan du få sælgerens søster med. Lad hellere være!
  2. Størrelse M12 og unbraco.


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.