FANDOM


Nu skulle man umiddelbart tro at alle ved hvad sultestrejke er og nej piger det er ikke en eller anden Nupo-kur eller en hambyrger fra McGonalds vi snakker om. En sultestrejke er et politisk pressionsmiddel hvor den lille mand er blevet forbigået og søger retfærdighed vha. en form for selvtægt der skal vise omverdenen at hans menneskerettigheder er blevet forbigået.


Hvordan gør man? redigér

Ja, man lader være med at spise eller drikke noget...men meningen med sultestrejke er jo også at fodre aviserne med en god føljeton så de mere målsøgende sultestrejkere vælger at indtage vand og sukker for ikke at risikere at de går bort for hurtigt.


Hvad med medierne redigér

Er det godt at være dansk statsborger når man sultestrejker redigér

HVORFOR FANDEN ER DER IKKE NOGEN DER GIDER AT SKRIVE DENNE ARTIKEL. DER LIGGER EN MAND NEDE I BAHREIN OG SULTESTREJKER OG FÅR HELE BAHREIN TIL AT GÅ I REVOLUTION OG I GO MORGEN DANMARK FÅR VI EN MINUTIØS BESKRIVELSE AF HVOR LÆNGE MAN KAN HOLDE DEN GÅENDE....NEEEEJ DET HAR IKKE EN SKID MED ANOREKSI AT GØRE. DER ER ALDRIG NOGEN MED NERVØS SPISEFORSTYRRELSE DER HAR AFSTEDKOMMET SAMFUNDSÆNDRINGER OG MASSIV MEDIEOMTALE......JAMEN....SÅ MÅ JEG JO BEGYNDE AT SULTESTREJKE.

Frode sultestrejkerredigér

3. dag redigér

Jeg har nu ikke indtaget mad i tre dage. Alt er som det plejer at være. Til gengæld har jeg indtaget 23 bajere så jeg ikke kan mærke aymptomerne af mangel-symptomerne.


4. dag redigér

Jeg har nu været i kontakt med fire aviser, DR1, TV2, TVLorry. En af TV-stationerne mente at min lejlighed var alt for kedelig til sultestrejke og tilbød at sende nogle af deres designere ud så den kunne ligne en palæstinensisk lejlighed. Der var dog den udbredte mening at min sag var lidt tynd og måske også selvopdigtet. Hvis jeg har kræfter til det prøver jeg nogle flere imorgen.

5.dagredigér

Hjørring Lokal-tv sagde at de måske gerne ville sende et kamerahold. Da jeg blev spurgt om man kunne se mine ribben smækkede jeg røret på. Tror de jeg stiller op til udsendelse af min krop. Ellers har jeg idag sagt farvel til mine pårørende og venner (dvs. min bamse og billedet af min far). De var meget forstående overfor hvorfor jeg var gået i sultestrejke, men ellers havde de ikke meget at sige.

9. dag redigér

Jeg er nu meget afkræftet efter over en uges sultestrejke. Som straf for at jeg ikke har fået pressen i tale har jeg påbudt mig selv at lytte til Rasmus Seebachs samlede værker. Jeg er nu nødt til at gøre noget drastisk. Jeg har tænkt på noget med nøgenbilleder hvor jeg er lænket til et S-tog eller noget med min undrende familie som er iført sørgekluns...men jeg kan ikke rigtig tænke klart. Opgiver det...!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.