FANDOM


Ibusken

Stol ikke på nogen! Selv mor og far kan betjene et webcam!

du har altså lige fået øje på en sød og smuk pige, men du er for nervøs til at kontakte hende. Og du er ikke bare almindeligt nervøs, nej du skælver af bundløst dødsangst, får voldsomme blackouts og spastiske lammelser bare ved tanken om at tale til hende. Men du kan alligevel ikke lade være med at ønske, at du kunne være tæt på hende døgnet rundt. Min ven, det er på tide at du lærer stalkingens ædle kunst.


Hvad er stalking? redigér

Stalking er en ganske glimerende måde at udvise sin kærlighed til andre personer på, nemlig igennem konstant forfølgelse og overvågning, og i visse tilfælde breve og andre beskeder.


Jamen, du jo taler om hensynsløs forfølgelse af andre mennesker. Er det ikke ulovligt? redigér

Bare lige for at få skruplerne ud af vejen fra starten. Så længe at du ikke kommer med dødstrusler, eller påfører dit interesseobjekt skade, er det ikke en sag for politiet. Desuden føler de fleste mennesker sig meget smigeret over at have en hemmelig beundrer, så de vil med garanti ikke protestere ret meget imod din konstante forfølgelse. I hvert fald ikke de første par dage.


Udstyr til stalking redigér

Stalking

En perfekt udstyret stalker.

Før du går i gang med at stalke dit interesseobjekt har du brug for lidt udstyr.

 • En kikkert. (Ganske god hvis man forfølger én fra længere afstand.)
 • En mini båndoptager med mikrofon. (Der findes ikke noget bedre end at lytte til sit interesseobjekts stemme igen og igen og igen til langt ud på natten.)
 • Et eller flere kameraer. (OBS: Er en absolut nødvendighed. Fungerer endnu bedre hvis de er skjulte og samtidig kan optage film.)
 • En camouflagejakke (Gerne med med en hætte til at trække over hovedet)
 • En avis eller andre former for blade. (Gode til at gemme sig bag ved.)
 • Et aflåst klæderum til alle dine trofæer. (Komplet med fremkalderudstyr da de ansatte i fotoforretningen helst ikke må se dine billeder.)
 • En sniperriffel (OBS: Meget risikabel ting at bære rundt på og kan bestemt ikke anbefales i tæt befolkede områder. Bruges kun hvis du kan lide at lege gud.)


At udse sig et interesseobjekt redigér

Det svære kommer nu. Du skal nemlig vælge om du vil stalke en ukendt eller kendt person. Det lyder umiddelbart mest spændende at stalke en kendt. Men der findes dog visse bagdele ved dette:

 • De kendte er ofte bedre til at opdage, at de bliver forfulgt.
 • Politiet lytter mere til de kendte, end til manden på gaden.
 • Du kan selv risikere at blive kendt, hvis dit interesseobjekt udtaler sig til TV eller ugeblade, og hvis det sker, kan du godt vinke farvel til din stalker karriere.


Forfølgelsens kunst redigér

Indsamling af oplysninger redigér

Det første du bør finde ud af, nu hvor du endelig kommet i gang med at stalke, er hvor dit interesseobjekt har sit hjem. Dette er meget vigtigt eftersom at denne adresse bliver udgangspunktet for alle dine fremtidige aktiviteter. Derefter skal du finde ud af de mere trivielle ting som hvor interesseobjektets arbejdsplads ligger, og derefter ruten til dette arbejde. Efterfølgende skal du finde ud af hvad interesseobjektet laver i sin fritid, og hvis vedkommende har en løbe-, gå- eller cyklerrute skal du også have kortlagt disse.

Affaldshøst redigér

Når du har indsamlet disse oplysninger er det på tide at gå skridtet videre og gennemsøge interesseobjektets affald for ting og sager. Dette er en god måde hvorpå man bla. kan finde ud af hvad for noget farsbrød dit interesseobjekt spiser hver tirsdag, om velkommede bruger alt for meget hårgele, eller hovedpinemedicin. Desuden bør du ikke overse chancen for at indsamle trofæer. Især brugt tyggegummi, aflagt tøj og afklippet hår er gode ting at samle på.

Bremsespor

Her er fx nogle af mine en anonym stalkers trofæer. Disse underhyllere har tilhørt Olsen-tvillingerne, Kate og Ashlee.

Trofæindsamling redigér

Nu hvor du er kommet godt i gang med at stalke, er det på tide at indsamle trofæer iblandt interesseobjektets mere personlige ting og stunder.

Tøj redigér

Som sagt før, er tøj en meget god ting at indsamle. Dette bliver især nemt hvis interesseobjektet har udendørs vasketøjssnore. Tøj er især godt fordi det lugter af interesseobjektet, og denne lugt kan være en god ven på ensomme aftner.

Billeder redigér

Hvis du heller ikke kan finde af dette se: Spademanns guide til fotografering

Husk at du er en stalker. Når du tager billeder af dit interesseobjekt gør det ikke noget at et par grene og blade, fra den busk du gemmer dig i, er synlige på billedet. Husk desuden at desto mindre tøj dit interesseobjekt har på, desto bedre.

Særligt gode trofæer redigér

Husk at brugte kondomer, smykker og sko er de bedste trofæer du kan indsamle. Giv dem en hædersplads i din samling.

Gør dit interesseobjekt opmærksom på din eksistens redigér

Nu hvor du har forfulgt dit offer i stykke tid og har samlet godt med trofæer, kan det være at det hele begynder at blive trivielt. Det er derfor nu, du kan begynde på den mest spændende del af stalkningen. Gradvist at gøre dit interesseobjekt opmærksom på din eksistens.

Forsvundne objekter redigér

Indtil videre har du snuppet ting dit interesseobjekt ikke havde brug for længere. Det er slut nu. Kunsten er at få de små ting dit interesseobjekt til hverdag til at forsvinde langsomt. Tricket er gøre det så gradvist, at interesseobjektet kommer i dyb tvivl om tingene er blevet glemt eller sjålet.

Mystiske breve redigér

Katstalker

Dette postkort kan umiddelbart virke som god idé at smide i brevsprækken. Men du bør gemme det lidt endnu.

Nu hvor du skal til at skrive breve på ægte stalkermanér, skal du frem for alt huske: Ingen håndskrift! Skriv heller dine breve på computeren eller, hvis du bruge rigtige stalkermetoder, klip bogstaverne ud af ugeblade og aviser, det giver helt klart også det flotteste resultat. Er du mere teknologisk retro orienteret, kan du også benytte en skrivemaskine, hvilket yderligere har den fordel at politiet efterfølgende vil benytte alle deres ressourcer på at finde ud af hvilken elendig printer det er du har brugt. Begynd gerne brevet med skrive noget antydende som "Jeg synes at du er meget pæn. Hilsen din hemmelige beundrer". Dog skal du huske langsomt at gøre brevene mere skræmmende, med beskeder som "Du er især pæn, når du løber. Hilsen din hemmelige beundrer" og vedlæg gerne et billede af dit interesseobjekt i svedig tilstand iført løbetøj. Husk derefter at begynde med at sende breve med sætninger så som "Jeg våger over dig", "Jeg ser dig", "Du har smukke fødder", "Du har en nuttet navle", "Jeg elsker dig" og "Har du noget tirsdagsfarsbrød til overs?" gerne med vedlagte billede af gradvist stigende intimitet og nøgen hud.


Hvis det går galt redigér

 • Hjælp! Mit interesseobjekt har meldt mig til politiet! Og de er på sporet af mig!
  • Rolig nu. Det er meget vigtigt at du holder hovedet koldt og sætter ild til dit aflåste klæderum. Sådan skiller du dig af med dine trofæer og dermed dine problemer.
 • Men politiet har allerede fundet det! Og de har omringet mit hus!
  • Så er det sgu da din egen skyld. du kunne bare lade være med at stalke folk, din klamme gris.
 • Men du sagde, at jeg skulle det. DU FIK MIG TIL DET!!!
  • Tag det rolig min ven. Jeg skal nok passe på dit hus, imens du sidder i fængsel. Jeg kan sagtens låse mig selv ind med din ekstranøgle, der ligger under urtepotten i baghaven. Og jeg har skam mad nok, resterne af dit tirdagsfarsbrød så stadig friskt ud, da du spiste af det i går. Og du behøver ikke bekymre dig om noget, vi bruger nemlig den samme type hårshampoo og tandpasta.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.