FANDOM


Tegnestift
Først må vi lige få på det rene hvad gruppevoldtægt er....
Gruppe1

Her er en gruppe nyuddannedesygeplejersker, som bare venter på at du voldtager dem. De her er vist fra Aarhus af.

Gruppe2

...også en populær gruppe, som elsker at blive voldtaget...nogle SKAT-medarbejdere

Gruppe3

Yakuza-mafiaen fra Japan - her ved en mafiaboss' begravelse - og du tænker at dem fucker man garanteret ikke med.SELVFØLGELIG GØR MAN DA DET. Kun fantasien sætter grænser.


30px-Cquote1 svg
Gruppevoldtægt er trangen til at gerne ville voldtage en veldefineret gruppe ene mand/kvinde på helt egen hånd
30px-Cquote2 svg


Det største problem er jo at hvis man har lyst til at voldtage hele Hells Angels på samme tid, så har flere af dem i forvejen voldsdomme og nogle få af dem ved også hvad det vil sige at få en pløk i røven inden de bliver flyttet til afdelingen for de stærke fanger.

Ikke desto mindre har vi jo ingen smalle steder på Spademanns og sætter en ære i at kunne bidrage konstruktivt med at få folks lidenskaber realiseret.


Vigtige spørgsmål inden du går i gang redigér

Hvad er ikke gruppevoldtægt? redigér

Mange tror fejlagtigt at de er gruppevoldtægtsudøvere når de godt kan lide at forføre/voldtage så mange isenkræmmere, togkontrollører, Cheerleaders eller folk som har Z i deres efternavn.... som muligt. Dette kaldes serievoldtægt og er ikke særlig interessant da det jo kun er folk selv som kender den sammenhæng. Groupies er også serievoldtægtsforbrydere da de voldtager rockstjerner og går på omgang mellem dem.


Hvor er det lettest? redigér

Det er lettest at starte i en swingerklub og voldtage andre mænds koner mens mændene ser på. Det kræver godt nok at man selv har en kone som ønsker at blive udsat for de samme lidelser men måske er der en mulighed for at finde ud af om man tænder mest på håndboldhold eller asfaltarbejdere ved at spørge ind til erhverv og interesser i lobbyen.


Gør det ondt at voldtage en gruppe? redigér

Ja, da det jo er svært at trække bukserne af en hel gruppe på en gang må man må forvente en vis utålmodighed fra dem i gruppen som venter på at det bliver deres tur til at blive forulempet. Denne stærke følelse kan resultere i vold, da nogle af ofrene kan føle sig forfordelt og forbigået.


Kan du være med? redigér

Til den der sikkert mange gange er blevet bildt ind at man skal være sindssyg eller en 'hård type' for at være med til gruppevoldtægt, er der gode nyheder. Alle og enhver kan være med. Så længe udstyret og lysten er i orden.


Specielle forhold for visse grupper redigér

Bandemedlemmer redigér

Hav altid en DVD med The Muppets og en pumpgun med!

Nonner redigér

30px-Cquote1 svg
Nuns have no fun...
30px-Cquote2 svg


...Sådan lød det fra gruppen Mercyful Fate i 1982... Men de tog fejl. Så det er bare at komme igang med at se hvad der gemmer sig under lagnerne. Hvis du finder det svært at tage kjolen af kan du altid se på spademanns side om Knive for at få mere information om hvilken kniv du skal vælge.

Folk med en Prins Albert piercing redigér

En Prins Albert kan i nogle tilfælde og bydele virke truende, hvilket også er fint nok. Men man skal bare være klar over hvilke signaler det sender.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.