FANDOM


Menneskekød

Frem til 1960 var det tilladt at sælge menneskekød. Her ses et morgenmadsprodukt fra 1950'erne, der indeholder mennesker.

"Nøj, Kylling - har du set!?"

~ Bamse om menneskestuvning


Menneskekød er yderst rigt på alle de næringsstoffer vi mennesker behøver. Kødet er mørt, og smager ligesom kylingekød. Det indeholder af naturlige årsager alt, hvad mennesket har brug for. Der er tale om den mest udbredte kødtype i verden, da der er langt flere kilo mennesker, end nogle andre primater. Kædet kan fås i ethvert supermarked, der altså ikke behøver at være velassorteret. Det bedste tidspunkt at jage bytte på er hovedsageligt fredag eftermiddag, hvor der er ti gange flere mennesker end sædvanligt, mindst.


At fange mennesker redigér

En velegnet måde at fange mennesker på er, at medtage et skydevåben, som populært kaldes bøsse. Hvis man er sart, eller har betingede domme kan man evt. anvende en harpun i stedet for, da den er lovlig uden våbentilladelse. Du bør også dække ansigtet til, da de danske regering (af ukendte grunde) ikke er ret positiv over for jagt og senere madlavning af mennesker. En elefant-hue eller en burka er velegnet som den jagendes tøj. Pas dog lidt på med burkaen. Dels kan du snuble i den og falde og slå dig hårdt. Dels vil DF-tilhængere sansynligvis skrive lange og vrede læserbreve til både Ekstra Bladet og BT, samt holde ekstraordinært landsmøde om krisen.

Et sundt jægertip er, hvis du indtager din jæger-position bag for eksempel en kasse med frugt, i frugt & grønt-afdelingen, for der er de sunde mennesker, med vitaminrigt kød, at finde og nedlægge. De usunde, der befinder sig ovre ved frostvareafdelingens færdigretter, smager som kedelige færdigretter men er meget mere usunde. Det er de på grund af at vi er på samme trin i fødekæden, og da de usunde mennesker er hamrende usunde, må de frarådes som mål for din jagt på kød.

Efter at have indtaget en strategisk position bag en større kasse med frugt, finder du et passende mål. Vent til målet er så langt fra eventuelle vidner som muligt, og tag derefter sigte på et punkt i hjernehøjde, gerne midt imellem øjnenes bryn eller lige i tindingen. Når du har taget sigte, og er helt sikker på din præcision, så affyrer du harpunen eller bøssen. Skynd dig derefter at smide et tæppe over den (forhåbentligt) døde krop, da den formodentlig vil vække opsigt. Er byttet ikke helt død, så kan man med fordel skære hjertet ud med en medbragt ske. Du pakker derefter kroppen ned i en medbragt sportstaske, eller fem gule Netto-poser, og skynder dig derefter ud, uden at vække for meget opsigt.

Selve tilberedningen redigér

Du har nu et tilberedningsegnet stykke menneskekød, som kan tilberedes på mange måder. Af hensyn til eventuelle mindreårige læsere, bringer vi ikke en metode på tilberedning. Men vi kan dog orientere om at kødet kan tilberedes på cirka samme måde som kylling, dog under højere varme, fordi der kan være meget værre bakterier end salmonella i menneskekød! Brug eventuelt timian til at krydre med. For det er et yderst velsmagende krydderi som samtidig er en gammel lægeplante, der desinficerer. Det er ret praktisk, hvis dit bytte har været ude i noget snavs og har pådraget sig kønssygdomme eller andre kedelige parasitter, som timian nok skal neutralisere.

Det er kommet os for øre, at smagsdommere kærtegner de færdiglavede retter, især hvis kokken har lavet en "Fristegt frityre hoved, med kind". Man ser gentagne kærtegneler på kinden, og enkelte smagsdomere har enddog kysset denne kind, inden de har bidt til i munden.

Personligt bryder jeg mig mest om "Gennemkogt mavesæk", som er en ret der pyntes med kogte ører og tarme. Hvis du har knoglerne fra en tidliere madlavning, kan du også lave menneskekødssuppe. Det er meget velsmagende, hvis man koger knogler ind i det, og krydre det med oregano.

I tilfælde af at du ikke har en ovn, kan man lave napalm som simpelt laves. Du skal bruge en spand, noget benzin, og en masse transport flamingo. Du starter med at hælde benzin ned i spanden. Så skubber du så meget flamingo, som over hovedet muligt, ned i spanden. Flamingoen opløses. Gør dette indtil at benzinen ikke kan opløses mere, filtre flamingoen fra. Tilykke du har nu napalm. Advarsel smør det ikke på mennesker med hår, det lugter skidt. Med din nyligt lavede napalm, kan du gå over i din nabos have. Så hælder du din napalm, ned i hans nye 15tusind kroner grill. Tænd så napalmen, og tilbered din nabo ved høj varme.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.