FANDOM


Revolt

Er dette din drøm, så følg guiden!


Lad det være sagt straks: en revolution er ikke en helt ufarlig sag at begive sig i kast med, og du risikerer fængselsstraf i visse lande og død ved tæsk og massevoldtægt (uanset køn) i visse andre lande.

Så er du advaret!


Hvordan man gørredigér

Nu hvor den ligegyldige pædagogik med advarsler som Spademanns Leksikon alligevel ikke mener særiøst er vel overstået, kan vi komme over til sagens kærne: selve guiden til hvordan man starter en revolution.

Der findes to metoder alt efter hvor du ønsker at starte dine optøjer: den ene metode knytter sig til I-lande og den anden knytter sig til U-lande.

Revolution i U-landeredigér

Her stiller du dig op på en kasse nede på torvet, og råber indtil du får lytterne med på dit forehavende. I mange lande har dine fremtidige kumpaner selv våben, så dét skal du ikke tænke på. Hvis du overlever de første 100 dage, har du en fair chance for at lykkes. Så let er dét.

Revolution i I-landeredigér

Pga. effektive statsapparater, voldsomt velforsynede hære og en generelt passiv befolkning, er det en relativt kompliceret sag at starte en revolution i et I-land. For nemheds skyld, bruger vi her Danmark som eksempel på et land det skal gå udover.

Første Fase
Du skal starte med at udvælge dig en fjende. Man kan helt oprigtigt ikke drive en revolution uden at have noget man ønsker at omvælte. For Danmarks vedkommende har du flere muligheder: monarkiet[1], skørtetyranni[2], kapitalisme[3], EU-medlemsskabet[4] og sidst men ikke mindst et ineffektivt DSB[5]. Vi bruger DSB som eksempel.
Anden Fase
Når du har udvalgt din fjende skal du finde tilhængere. Det anbefales på det kraftigste ikke at tilslutte dig et politisk parti, da alle partiets modstandere vil hade dig. Lav hellere en forening, f.eks. Kritiske DSB-Kunder, DSB for Danskerne[6] eller DSB-Frit Miljø. Når dette er gjort, skal du minde alle i landet om, at DSB altid kommer mindst 1 minut for sent, og derfor aldrig kommer til tiden. Undlad at sammenligne med andre lande end Japan, da det er det eneste land i verden hvor forsinkelser holdes på under 10 sekunder.
Tredje Fase
Find et passende tilholdssted. VIGTIGT: der må ikke være en bar!! Det kan ganske vist være let at ophidse folk til kamp hvis de er fulde, men hvis man kan lære noget ad Les Misérables er det, at alle revolutionære nosser gevaldigt i det hvis man besidder en bardisk i sit tilholdssted.[7]
Fjerde Fase
Revolutionen! Ring til politiet og anmeld en demonstration på Christiansborg slotsplads. På dén måde griber ingen ind i din revolution (medmindre din forenings navn har racistiske undertoner). Når I alle har stået og råbt ad Borgen 15-20 min anbefales det, at man stormer folketingssalen.

Resultatredigér

Hvis der i din revolution optræder mere end 2.000.000 danske statsborgere, er der en god chance for at det vil lykkes at sætte din fjende på plads. Er der færre, skal du nok forberede dig på at slås i gaderne, og måske endda døje med ca. 20 års fængsel for at dræbe 14 tilfældige danskere, og 42 års fængsel hvis du dræber et folketingsmedlem[8].

Noterredigér

  1. Dum idé. 85% af befolkningen er royalister
  2. Så skal du skynde dig, inden Venstrefløjen skifter partiformænd
  3. Giver dig en opbakning i befolkningen på ca. 2-99%, alt efter graden af kapitalisme du hader
  4. Advarsel: selv DF ville sætte hæren ind mod dig!
  5. BONUS - Hele landet står bag dig!
  6. Pas på med racismeparagraffen
  7. Til udenforstående: alle døde, undtagen én der nær druknede i en kloak
  8. Ja, selv én fra Enhedslisten
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.