FANDOM


Fodboldbane

Nogle gange kan fodbold føles som om det går op ad en bakke, men det er lige indtil at bolden begynder at rulle og man kommer fremad banen.

Fodbold 2

Hemmeligheden bag et godt forsvar er at kæderne ikke flytter sig fra hinanden.

At spille fodboldredigér

Tegnestift
Den mest kendte sport i nutiden er fodbold. Og for at du kan følge med i den nutidige tid, bliver du, som ikke kan eller ved hvordan man spiller fodbold, nødt til at lære at spille fodbold. Fodbold er vejen frem til slåskamp og krig. Endvidere er dit mål Champions League finalen.Venner og hjemmeholdredigér

For at kunne spille, skal du have venner nok til et fodboldhold. På et hold, skal der være 150 spillere. Så mange venner har du sikkert ikke. Derfor kan du i sådan en nødssituation bestikke nogle mennesker med en 50'er, så de kan spille en kamp. Men så snart de får pengene vil de nok løbe hjem igen.

Derfor skal du finde nogen, som du er sikker på vil spille fodbold. Dem kan du finde på bl.a. planeten Mars. Bare du giver dem nogle informationer om Jorden, så er du sikker på at have et fodboldhold. Derudover har jeg hørt, at de spiller godt fodbold deroppe.

P.S - det er også vigtigt, at have en stor, fed pølse i hånden, så man kan distrahere modspillerene under kampen.

Holdopstillingredigér

De 150 spillere skal nu fordeles ud på banen og du er deres coach. Husk at 10 målmænd ikke er nok.

Taktikken kan se således ud:

  • 25 angribere
  • 50 midtbanere
  • 50 forsvare
  • 25 målmænd

Husk også at angst, raserianfald og råb på banen er vejen frem til sejr. Jo mere man er vred og bagtænkende desto bedre det er. Derudover bliver du nødt til at have mange halspastiller med dig hele tiden. For du bliver nødt til at råbe på selv den bedste indtil du bliver hæs.


Træning og kampberedskabredigér

I fodbold handler det kun om to ting; at smadre og derefter få sig et gult kort. Men man kan ikke spille kampen og smadre uden noget kamptøj. Hjelmene til 999.999.999 dkk. i Fakta kan være til store nytte, men dragterne skal være endnu bedre. De skal være af kaninpels. 150*50 kaniner vilvære nok Selvom du kun af tre skud i dit gevær. Imidlertiden kan du ansætte en asistenttæner.
Nørden,Peter,fra Cleverschool vil gerne træne til 5 ligninger i løn pr. dag. Lidt dyrt, men det er billigere end andre trænere. Han kan éndvidere lære dem noget om vindens retning og hvilke grader de skal skyde i, når de skal sparke. Tallene på trøjerne skal være mellem 1000000 og 1000150. Træningen behøvest ikke at være så hård. De kan løbe et par maraton uden drikkelse i 5 dage. Derudover skal de passe på ikke at udlede for meget varme. Der er en trussel fra den globale opvarmning.


Modstandere og baneredigér

Uden modstandere ingen kamp. Derfor at det godt at lede grundigt efter nogle unge modstandere i telefonbogen. Mindst over 60 år. Ring til dem og de accepterer sikkert udfordringen. Da modstanderene er fundet, skal der findes en bane. Den kunne bl.a. være et sted ude i Stillehavet. Fire øer kan bruges som hjørneflag.


Klar til kamp?redigér

Alt er klart udover det vigtigste: bolden. Men det er ikke noget problem. Den kan finde i KvicklyExtra til 30 dkk. Plastik og god udholdenhed i vand.

Kampen kan nu begynde. Den gives op af marsmændene. Det går godt med at have kontrol over bolden. Et spark efter kun 115 timer og der scores. Problemet er bare at marsmændene ikke har lært hvilket mål de skal score i. 1-0 til pensionisterne. den gives op igen, men en hård takling af pensionisten på sin hospitalsvogn. Det ender med et rødt kort. Kampen slutter og efter 1991 lange timer ender kampen med et godt resultat.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.