FANDOM


ThumbsUp
Jfk-skylden

"Det hele var min skyld!" At billedet er sort/hvid er teknikkens skyld!

Jc-skylden

"Det hele var også min skyld!" At tøjet er så grimt er 70'ernes skyld!

Slapaf-skylden

Der er ikke noget at sige til, at du har fået musearm. Det er tv-kanalernes skyld!

Speed2

Det er sgu' da ikke min skyld at vejen hælder nedad.

Skyldig

Ja, ja, selvfølgelig tror du, at jeg lige skulle røre.

"Værsgo' at skyl"

~ din tandlæge om at give den en tand mere

Ansvarsbevidste personerredigér

Lad os straks gøre det helt klart: Der findes nogle ganske få mennesker, som påtager sig skylden for de fejl de begår og som med åben pande tager imod kritikken, koste hvad det vil.

Præsident John F. Kennedy påtog sig hele skylden for USA's fiasko ved invasionen i Svinebugten i 1961. Kennedy blev skudt.

Præsident Jimmy Carter påtog sig hele skylden for det fejlslagne forsøg på at befri de 52 amerikanske gidsler i Teheran i 1980. Carter tabte valget.

Og hvad kan vi så lære af det?

Jow, det med at påtage sig ansvaret for egne handlinger giver ris til egen røv.

Hvilke andre muligheder har du så?

Benægt, benægt, benægt!redigér

Det er ikke din skyld! Det er nogen andres skyld! Du kan ikke påtage dig ansvaret for, at hele verden består af inkompetente hundehoveder og hængerøve og skidesprællere og socialister, der går i vejen for dig hele tiden og hindrer dig i at blive en succes!

Konkrete eksempler fra dagligdagenredigér

Her er nogle konkrete eksempler fra dagligdagen, og hvordan du bør håndtere dem:

Og så? Hvis Danmarks statsminister virkelig er så kendt, så du bør vide hvad han hedder, hvorfor er han så aldrig med på Boogie-listen? Lortestatsminister!
  • Du får -03 og en advarsel for at have klampet hele fristilen fra Spademanns
Hvordan fanden skulle du vide, om Erik Menved var konge eller bartender, når du slet ikke har gidet at læse den lorteartikel? Det er fandeme blevet for let bare at copy/paste alt muligt tilfældigt shit på internettet. Er der overhovedet ingen, der gider at kvalitetstjekke høet? Hvad fanden laver de lorteadministratorer egentlig? Hvad i helvede tror de, de får deres fede hyre for?! Lortekarakterer, mand!
  • Din chef fyrer dig fra dit job, fordi du er syg hver onsdag
Har du måske selv ønsket dig det her skodjob? Er det ikke din chefs skyld, at onsdag er den travleste dag? Kan du måske gøre for, at du skal til tirsdagsfest i ungdomsklubben til kl. 4 onsdag morgen? Så er det sgudda klart, at man føler sig lidt syg, ikke? Men ansatte har sgu snart ingen rettigheder overhovedet - og det er sgu regeringens skyld! Lorteregering!
  • Din mor beder dig flytte hjemmefra, fordi du er et dovent svin der aldrig rydder op og ikke betaler en krone for at bo hjemme
Har du måske selv bedt om at blive født? Nej, vel! Er det måske din skyld, at din far ikke passede lidt bedre på? Nix, du! Det mindste man kan forlange er vel, at ens forældre tager sig af en. Man kan sgudda ikke stå på egne ben, når man kun er 36! Lorteforældre!
  • Din kæreste forlader dig, fordi du aldrig bliver til noget
Det er da klart at du ikke kan blive til noget, når du har så travlt med at hænge ud med din kæreste! Du kunne sgudda være blevet professor og atomfysiker og alt muligt, hvis du ikke var nødt til at høre på hendes Sugababes-cd'er for at få hende med i kanen! Lorte Sugababes!
  • Du får et klip i kørekortet for at køre 100 km/t ved skolen
Ahvad? Som om de børn der var på vej til skole ikke er vant til din kørestil! De springer sgudda tilside uden problemer! Hvis du kom trissende med 40 km/t ville de da blive så forvirrede, at de nærmest ville hoppe op på køleren af sig selv! Lortepoliti! Lorteskole!
  • Din nabo skyder knæene af dig, fordi du sviner ham til på Facebook
Nå? Kan han ikke engang tåle en spøg, den pædofile bøssemager? Og hvad er der lige galt i at give hans adresse ud til S/M-klubben og sige, at han er vild med at få bank, når han kommer hjem fra arbejde? Og nu skal du have kunstige knæ og alt mulig lort. Og hvordan skulle du kunne vide, at han var hjemmeværnsmand, når du slet ikke kender ham? Hvordan skal du nu kunne passe din uddannelse? Lorteinternet! Lortenabo!
  • Arbejdsgiveren afviser din jobansøgning
Okay... Så tre år i 8. klasse er ikke en "længerevarende uddannelse"? Når jobkravene er urimelige, så forstår du sgu godt, at der er mangel på universitetslærere! Lortejob!
  • Fogeden henter din 52" fladskærm, din Ipod og din samling af Nike-kluns
Hallå! Skrev låneselskabet måske ikke "betal når det passer dig"? Og det har bare ikke passet dig endnu. Og er det måske din skyld, at du ikke kunne få et lån til at betale dine afdrag med? Lortefoged! Lortelån!
Gravsten-skylden

Lorteland!

Din gravstenredigér

Nå, så nu er du død? Og hvis skyld er så lige det? Ihvertfald ikke din! Du trak vejret så godt du overhovedet kunne! Lorte fantasypiller! Hvordan slap de overhovedet igennem Sundhedsstyrelsen? Og er der slet ingen kontrol ved grænserne mere? Det er et slapt samfund, der tillader den slags. Og du købte jo bare pillerne. Og åd dem. Lortedealer! Lortesamfund! Lortetoldere! Lortesundhedsstyrelse!

Se ogsåredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.