FANDOM


Når universet simpelthen bliver for kedeligt, kan det være på tide at lave sit eget mini-univers hvor man selv laver reglerne. Lad os gå lige til sagen: Det er vigtigt at huske, at der er flere måder at skabe sit eget univers. Den metode denne artikel hovedsageligt vil beskæftige sig med, er, hvis du vil skabe et, som skal erstatte den gamle. Du kan dog også bruge den psykiske metode:

Du skal bruge:

Det er også en fordel hvis du ikke har:

 • Mennesker som bekymrer sig om dig(De kunne finde på at spolere det hele ved at prøve at hive dig tilbage til den virkelige verden(Det kan vi ikke lide!))

Denne metode går ud på, at du forestiller dig at du er helt alene i universet, og dermed er universets hersker. Spademanns anbefalingsudvalgskomité anbefaler varmt denne fremgangsmåde.

Ingredienserredigér

Du skal bruge:

Men hvis du derimod gerne vil have et kedeligt, grimt og ufantasifuldt univers, giver vi her nogle varianter:

"Ægget"redigér

Du skal bruge:

 • Et æg - helst indeholdende to modstridende kræfter
 • Et stort tomrum af kaos

1) Vent til de to modstridende kræfter knækker ægget. 2) Se til, mens de to modstridende kræfter sikrer balancen i universet.

"Ymers special"redigér

Du skal bruge:

 • Et stort tomrum
 • Et land af ild
 • En iskold modpol til ovenstående

1) Placer tomrummet mellem de to andre verdener med rimelig afstand 2) Ilden fra ildverdenen skulle nu meget gerne smelte is fra isverdenen, som så vil hælde ned i tomrummet, hvor en stor jætte meget gerne skulle komme frem 3) Vent til jætten sveder så meget, at sveden bliver til nogle mindre jætter. 4) Jætterne vil nu få børn, hvoraf nogle af dem vil være aser 5) Aserne vil nu slå den store jætte ihjel, og skabe hele verden ud af den

Eksklusivt interview med en meget berømt universskaberredigér

Det er jo et meget interessant emne, det her med at skabe sit eget univers, og derfor har vi med os her i Spadeshowet en mand, som man vist roligt kan sige, har en del erfaring med emnet. Velkommen til dig, Gud.

Gud
Ja, tak, tak.
Spadevært
Du er jo blevet meget berømt for dit arbejde med at skabe et univers. Og det er jo noget om det univers, der er ret interessant, ikke?
Gud
Jo, det univers jeg lavede for ca. 250 billioner år siden, er jo stadig et af de mest benyttede universer i universet.
Spadevært
Man kan vist godt sige, det er en klassiker med en del år på bagen. Men...var det ikke noget med at det var en hemmelighed, hvor gammelt universet er?
Gud
Ja, tak, tak.
Spadevært
Jeg sagde: JEG TROEDE IKKE, NOGLE MENNESKER MÅTTE VIDE, HVOR GAMMELT UNIVERSET ER?!

Gud: Rolig, rolig unge mand. Nej, ingen mennesker må få det at vide.

Spadevært
Ö! ...Lad os skifte emne. Dit univers har jo fået nogle konkurrenter. Er det noget, du har nogle kommentarer til?
Gud
.........
Spadevært
(Kigger afventende på Gud)
Gud
.....Oh..det er djævlens værk!!
Spadevært
Hm. Ja. Okay. Dit univers er bleve...
Gud
Gud forbander Cyrus!!
Spadewært
Det er meget fint. Som jeg var ved at sige, så har du fået en konkurrent, ved navn Cyrus. Men det er du ikke så glad for, vel?
Gud
Ingen mennesker hverken kan eller skal lege Gud!!
Spadevært
Hmm..det er måske ikke så smart at sige, siden dette interview bliver bragt på vores artikel om at skabe sit eget univers.
Gud
Hm..Nå....
Spadevært
Det er vist tid til at runde af. Se med i næste udsendelse af Spadeshowet, hvor vi interviewer Paven om rygterne om hans affære med Hende den lækre fra parallelklassen.

Gud: Hva'..Har Paven - Min Pave - Min trofaste tjener på Jorden - Været sammen med hende den lækre fra parallelklassen??

Spadevært
Ja, vi må vist runde af nu...
Gud
SVAR MIG! Har han gjort det?
Spadevært
Du bliver nødt til at se med selv.
Gud
 • Bruger sin omnipotens som Kraften ved at kvæle Spadevært Jake*
Spadevært
Ralle, ralle...


 • Chuck Norris træder frem og cirkelsparker Gud op i Himlen*
 • Chuck Norris cirkelsparker Spadeværten så hårdt, at han genopliver*

Spadevært: Tak, Super Norris! Du har reddet dagen! Nå, seere, her har et link til Team Galactics, førnævnte Cyrus organisations, hjemmeside.

 • Chuck Norris cirkelsparker Spadeværten meget, meget hårdt*

Mystisk stemme: Næbdyret Per - ry!! Mystisk stemme: Undskyld, forkert kendingsmelodi. Chuck Norris saves the day!!

 • Chuck Norris cirkelsparker Mystisk stemme ud af rum/tidskontinuumet*

http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Team_Galactic

Sådan gør duredigér

Det hele æltes sammen og koges ved 7.000*k+(2^7) grader celcius, hvor "k" er solens aktuelle temperatur. Kan også bages i 70 minutter i en bosch-ovn. Derefter skal man lægge mærke til, om der er nogen atomer til stede.

 • Hvis ja: Bed dem om at gå væk.
 • Hvis nej: Fortsæt med det du var i gang med.

Inde i ovnen vil blandingen lige så stille udvide sig for derefter at blive til ingenting. Måske du føler dig snydt, men før et univers er der bare nødt til at være ingenting.

Valg af universredigér

Nu kan du så vælge hvilken type univers du vil have, hvilket gøres ved at sige enten:

 • "Bum"! - hvis du ønsker et standard-univers, hvor alle ord er erstattet af "skinke".
 • "Bang!" -hvis du ønsker et Gorky Park-univers.
 • "Lalala!" - hvis du ønsker et Teletubbi-univers.(udtales med blid stemme, da de kære små væsener ellers har det med at dø ved kølleslag).
 • "Bumbummelumbumbum!" - Hvis du ønsker et meget komplekst univers, med Lille Per som øverste myndighed (ADVARSEL: Kun for viderekommende!).
 • "Lad der blive lys!" (Discount løsningen for dem der ønsker et kedeligt, ulogisk og yderst simpelt univers der opstår på en uge og kun indeholder et solsystem).

Derefter vil der opstå ét atom, som bliver til to atomer, som bliver til fire atomer, og så videre. Der skal ventes ca. 5 milliarder år, før det for alvor bliver et spændende univers. Ellers kan du kvikke processen lidt op med en stavblender.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.