FANDOM


Barn

Her er der endnu ikke varmet op under olien, og lille Karl-Emil aner ikke uråd

Nej vi ved godt det ikke er normalt at ombringe sine børn, men det bliver alligevel mere og almindeligt. Som enlig forsørger til to børn med udsigt til at komme på kontanthjælp, så er børn jo et umuligt projekt og man kan jo så gøre det at man spiser dem.

At koge dem i olie har det praktiske element at man ligesom hummer og andre skaldyr ombringer og tilbereder i samme hug. Børnene som jo ikke aner uråd pga. du i den tid du har haft dem som enhver god forælder, har opdraget dem blindt til at følge det far og mor siger.


Inden man går i gang redigér

Først er der nogle rent formelle ting som skal overstås.

  • Afmelding fra CPR-registret
Dine børn har fået et CPR-nummer i fødselsgave af systemet. Selvfølgelig er det jo ikke vant praksis da der jo skal foreligge en dødsattest udfærdiget af en læge, før man sletter folk i folkeregistret. Forklar dem sagens rette sammenhæng at du gør det her for at spare på de kommunale budgetter, så plejer folkene i den anden ende at være til at tale med.
  • Anskaffelse af en speciel-designet gryde
Nu er det jo ikke meningen at dine børn skal ane uråd. Derfor findes der på markedet gryder som ligner vaskekar men er lavet af metal. De er lidt svære at få fat i, men prøv at kigge på nettet, da folk ikke bruger dem så ofte.
  • Indkøb af olie
Det er efterhånden muligt at købe olie i to-liters dunke i Netto og Fakta. man skal beregne ca. 10 liter olie til et barn på 20-30kg


Hvad er bedst stirfry eller langsom opvarmning redigér

Stirfry dvs. barnet direkte ned i den kogende olie er langt at foretrække da det smager bedst. Man kan putte barnet ned i kold olie og varme den langsomt op, men det ville indebære unødig smerte overfor barnet. Man kan selvfølgelig forsøge sig med piller o.lign men igen er dette en tilvænningsproces hvor man skal sige til sig selv: Det gør kun ondt så længe barnet græder.


Tilbehør redigér

Man kan både spise barnet som var det flæskesteg med sovs, kartofler og rødkål, men mange vælger at bruge tilbehør fra den klassiske mongolian barbecue. Dvs. masser af grøntsager ned i olien serveret til enten ris eller nudler med chili og soyasovs.

Af drikkevarer kan man jo passende tage et glas fra den papvin man plejer at betjene sig af.


Gæstemiddag redigér

Nej det er ikke nogen god ide. Folk på overførselsindkomster inviterer sjældent gæster til middag. Det er bedre at fryse det stegte barn ned og så kan man f.eks. bruge det i en biksemad eller i frikadeller.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.