FANDOM


ThumbsUp
Tissetrang

Så galt kan det gå, når man ikke bruger denne guide. Det skulle nødig ske for dig, vel?

Du kender situationen: En ulykke kommer sjældent alene. Først blev du førtidspensionist på grund af dårlig ryg. Så akkumulerer du en gæld, der ville sende Mærsk McKinney Møller til tælling ved hjælp af afbetaling, kreditkort og smslån.

ryger venstre nyre. Og igennem det sidste halve år har du også lidt af slap blære. Og for at sætte trumf på, sætter kommunen dig på ugepenge, for at det ikke skal være sidst på måneden den 5.

Banken vil ikke have dig inden for dørene på grund af din inkontinens og den mærkelige odeur, der omgiver dig. I stedet må du stå udenfor i al slags vejr og hæve dine ugepenge fra automaten. Og så er det jo svært ikke at knibe en lille tår.

Men hvad gør man? Hvordan holder du dig tør i ventetiden foran automaten?

Det ugentlige forløbredigér

Kl. 09.50

Nå. Du nåede lige at tylle to kopper kaffe til at tage den ramme smag af elefantbajerne, inden du trak op i dine cowboybukser, tog polarcoaten på og begav dig ud i den pulserende trafik.

Kl. 10.07

Allerede i bussen på vej til banken mærker du tissetrangen. Ikke så galt endnu. Med lidt sammenknibning af muskulaturen i understellet skal det nok gå. Tissetrangen er 6 ud af 10.

Kl. 10.21

Vel ankommet til banken konstaterer du, at køen foran dig består af to japanske turister, en svensker, der kun er lidt fuld, og en ældre dame med rollator fra Harald Nyborg. Forventet ekspeditionstid ved automaten pr. person: 1,06 minutter incl. kvittering. Vejret er dejligt og knibeøvelserne holder dig stadig tør.

Kl. 10.39

De japanske turister har nu hævet 300 kr. efter at have konsulteret 27 tilfældigt forbipasserende og taget billeder af dem allesammen. Tissetrangen er nu på 8 ud af 10.
Bankautomat

Hmmmm... Var koden nu Fnuggi eller aspx104839? Eller 8349? Eller 0034021?. Nåeh, jo. Det er jo min fødselsdato. Hvornår er det nu det er?

Kl. 10.41

Endelig er det lykkedes at vække svenskeren, der spærrer hele køen, blot for at konstatere, at han troede han stod i kø til systembolaget. Køen er tiltaget med 9 personer bag dig. Du mærker duften fra blondinen bag dig. Nammenamme! Tissetrangen er 9 ud af 10.
Du undlader bevidst at kigge på springvandet på torvet. Og manden der hælder en bajersjat ud på fliserne. Og de små dryp fra den grånende himmel. Tænk på noget andet, for fanden, tænk!

Kl. 10.51

Den elskelige gamle dame foran dig bliver endelig overtalt til at bruge sit hævekort i stedet for sit sygesikringsbevis til hæveautomaten.
Nu skal vi bare hjælpe hende med at huske hendes pinkode, som hun bestemt mener, er fnuggi. Tissetrangen er 10 ud af 10. Nu regner det og hver dråbe minder dig om det ærinde, der er allermest påtrængende. Uha! Var det et strejf af en dråbe?

Det kritiske øjeblik - sådan undgår du at pisse i bukserne!redigér

ATM

Du når lige et sidste blik på blondinen, inden du bliver kørt væk i Mondeo'en.

Kl. 10.57.02

Endelig er du nået heeelt frem, men da du skal hæve dine ugepenge kan du ikke længere koncentrere dig - de gule prikker for øjnene har fået overtaget. Frem med slamberten.
Ahhh, 0,75 l strømmer ud af blæren og ned i affaldsbeholderen til alle kvitteringerne. Ahhhhh! Du ligefrem nyder synet af din urin, der slanger sig på tværs af fortovet og ned i rendestenen.

Kl. 10.57.49

To arbejdsivrige betjente slæber af med dig for unødig tissen på offentlige steder. Da de kyler dig ind på bagsædet af Mondeo'en ser du blondinen, der stod bag dig i køen, stikke dit hævekort i lommen og stikke af med dine kontanter. Pis! Nå, du får vel lidt at spise i detentionen. Så er det kun 6 dage, du må sulte og tørste i.

Sikke en lorteguide! Nu har jeg ikke nogen penge!redigér

Der er s'gu ingen der har lovet dig penge. Du undgik at pisse i buskerne ikke? Hvis du vil have penge, må du anvende Spademanns guide til bankrøveri i stedet for.

Så, nu kommer Victoria hjem med dine ugepenge. Så skal vi på shopping! Jeg kender én, der mangler en BH i størrelse E+. Ka' du ha' det - vi ses i køen i næste uge.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.