FANDOM


Filmforudsiger

Med denne guide i hånden kan du virkelig være på forkant med handlingen i forhold til de andre biografgængerer.

Spademanns kommer her med en guide til at forudsige handlingen i forskellige filmgenrer.

Problemredigér

Vi ved at det kan være utrolig spild af tid nervepirrende at se en Disneyfilm, og sidde i åndsforladt spændt venten om situationen nu ender godt. Derfor giver spademann dig her en guide til at komme trygt igennem de gabende forudsigelige vildt overraskende film.

Eller er du en af de ulyksalige heldige mennesker som har et familiemedlem, kæreste eller ven, som under film bombarderer dig med spørgsmål omkring hvorfor gør han det? hvordan hænger det sammen? Åh nej hvad sker der nu?

Er du filmeksperten, som hver gang undrer dig over at vennerne ikke ved at det var butleren der gjorde det?

Løsningredigér

Så kan du nu giver dem denne guide med svarene, så du kan se filmen uden at også skulle fortælle den.

Eller du kan nyde hende den lækre fra parallelklassen på sidste række, uden at tænke på at du går glip af filmen, for du ved jo godt hvordan den er.


Film genrer/handling En kvinde ligger og sover.... Der står to sortklædte mænd og banker på hoveddøren... Hovedpersonen står på toilettet og børster tænder... Telefonen ringer....
Disney film
Asleeping-beauty
....så kommer der en prins og vækker hende med et kys fra en dyb søvn. Han frier til hende og tilbyder hende det halve kongerige. Hun svarer straks ja, uden at kende noget nærmere til den fremmede befamlende mand i hendes soveværelse.
.....De bankende mænd er Men in black, som tilfældigvis har fået til mission, at skulle babysitte husets uopdragne søskendeflok. Børnenes forlorne forældre er meget skeptiske. De tror ikke på at de med deres omsorgsfulde og stabile tilstedeværelse kan hjælpe børnene. Men der er en rigtig god chance for at alle lærer noget! ...da tandbørsten pludselig begynder at tale. Det bliver starten på et eventyrligt venskab med den flabede tandbørste, den smådumme toiletbørste og perlerække af andre småkomiske sidefigurer blandt toiletartiklerne.
DisneyPhone
.....og en smuk smuk pige bryder ud i en belærende sang de sande værdier, og om at opnå den største mulige lykke for en ung pige, nemlig finde en mand.
Bruce Willis film
Asleep in bed
....og pludselig springer Bruce ind af hendes vindue, rejser sig op som efter en god rygmassage, og siger en fucking cool bemærkning, før han afmonterer en C4-bombe der ligger gemt under kvindens seng.
....Bruce kan lugte snigmordere på lang afstand, men dræber af princip ikke nogen uden at håne dem først. Så han åbner døren, siger en fucking cool bemærkning, og dræber dem lynhurtigt på en spektakulær måde med dørmåtten. ...da en russisk MIG-35 sprænger huset i luften med et missil. Eksplosionen får Bruce til at bløde let fra tandkødet, da trykbølgen gav ham et ryk, så han fik presset for hårdt med tandbørsten.

Det gør ham så gal, at han venter med at komme med en fucking cool bemærkning til efter, at han har smadret flyet på en spektakulær måde med håndsæben.

...En telefonsvarer går igang. ”Hej du har ringet til Bruce, jeg ikke ved telefonen lige nu, læg en besked.............. for resten hvis det er terrorister, kriminelle eller slyngelstater [fucking cool bemærkning]” biiiiiiip!
Prisbelønnet intellektuel avantgarde film
Asleep-surreal-bed
....men bliver vækket med en barberkniv i øjet, hvorefter en mand trækker to store klaverer der indeholder døde og rådne æsler, en tavle med de ti bud og to levende præster.
.....En atombombe springer i luften. En nøgen kvinde med perlekæde banker den anden side af døren. En atombombe springer i luften. De sortklædte mænd banker igen. En atombombe springer i luften. Den nøgne kvinde...... .....Mens en stemme bag spejlet skælder ud på de værst tænkelige tyske gloser.
Not a phone
.....Telefonens ejer bryder sammen, han har nu glemt navnet på den kvinde han elsker samt mistet sin evne til at spille klarinet.
Amerikansk Low-brow comedy ......Det er mørkt, og Will Ferrell lusker sig ind til kvinden og putter. De får begge et chok, da det viser sig at være hans gamle svigermor. Værre bliver det da hun faktisk er frisk på lidt af hvert. ...To lejemorderer er sendt ud for at få fat på Martin Lawrence, men han er klædt ud som gammel dame, så de genkender ham ikke. Martin skræmmer dem langt væk, da han kaster sine enorme hængepatter op på dem og tilbyder dem avanceret bedstemor-sex. ....Adam Sandlers kone kommer ind og skælder ham ud, fordi han smører tandpasta ud over det hele. Hun ved ikke Sandlers opførsel skyldes, at han på magisk vis har fået byttet hjerne med en 8 årige ADHD barn. .... Seth Rogan tager røret og det er hans kommende date som har ringet. Pludselig starter der en slem ballade, da hans vilde bofællesskabs venner er med på linjen. De tror det endelig er lykkes dem er kommet igennem til en telefonsex pige, og begynder at tale rigtig lummert.
Porno Hun vækkes af en fremmed nøgen mand på en måde, som normalt giver 2-4 år i spjældet. Jehovas vidner har banket på hos et seksuel frigjort kvindekollektiv. Denne gang er det Jehovas vidner som har et hyr med at komme væk. Det viser sig at tandbørsten også kan bruges på en måde, som får en til at skylle sin egen tandbørsten en ekstra gang fremover. Gunther Schültze har ringet forkert nummer, men kvinden i den anden ende bliver så tændt af hans tyske accent, at hun inviterer ham forbi til kaffe og kage, og frem og tilbage.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.