FANDOM


Zataaricamp

Et af nærområderne ligger ved Jordans 5. største by, Zaatari, hvor der hver dag ankommer 6.354 nye bekvemmelighedsflygtninge fra Syrien og omegn

Et nærområde er et stykke land, der karakteriseres ved ikke at ligge i nærheden af os, men derimod tæt de andre. Nærområdet har desuden den magiske egenskab, at vi tilsyneladende er i besiddelse af dispositionsretten over området og har ret til at bestemme, hvem af de fremmede der skal opholde sig i nærområdet.

Op til folketingsvalget blev udtrykket "nærområderne" hastigt indført i den hurtige politiske kommunikation, især fra én bestemt støjsender,[1] som åbenbart var den eneste, der vidste hvor nærområderne lå, og ja, der må have boet et hav af vælgere,[2] så de der nærområderrumme nogle hidtil ukendte potentialer.

Krav til at et område skal kunne rubriceres som "nærområde" redigér

De danske nærområder redigér

Det har ikke været let at definere disse områder, da de fleste ligger i i omegnen af Udkantsdanmark. Her følger en provisorisk liste.

Nærnoterredigér

  1. også kaldet Inger Støjberg
  2. ... hvilket der så alligevel ikke gjorde, eftersom førnævnte agterlanternes parti tabte 13 mandater ... men vandt magten ...
  3. (dog ikke med polsk eller litauisk arbejdskraft)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.