FANDOM


I denne guide skal vi gennemgå nogle af de mest bizarre bilture du kan komme ud for. Hvorfor skulle vi absolut bygge veje på Grønland, når de kunne klare sig med snescootere. I dag er den mest udbredte kriminalitet der spiritus kørsel.


Nuuk redigér

Loading map...

På Grønland har man været så large at gøre den store ø's eneste vejstrækning til hovedvej. Den ender selvfølgelig blindt med rundkørsel. Når man så tager turen tilbage har man trods alt haft en tur på en 16-17km. Det kan selvfølgelig være en lang tur hvis du rejser på en skildpadde, og har et tv med tilhørende stue med i tasken.


Sjov på rejsen: redigér

  • Skriv "HJÆLP" på vinduet med rød malling (evt. et hånd aftryk), tæl derefter hvem der kører skræmt forbi bilen.
  • Rul ned for vinduet, og syng derefter med den mest falske og gennemtrængende stemme du har "Jeg kan en sang der kan drive dig til vanvid! Jeg kan en sang der kan drive dig til vanvid! Jeg kan en..."
  • Hav cykelhjelm på! (Gerne lyserød med blomster m.m.)
  • Når du holder i kø, vink så til den bil der holder ved siden af, bliv derefter sur på vedkommen (Ligegyldig om person vinker tilbage eller ej)
  • Hør dansktop musik (fx. Kandis, skru helt op og rul vinduet ned. Begynd at pille næse i lyskryds og vink efterfølgende til folk hvis de glor.
  • Hvis der er en cyklist på vejen, kør langsomt lige bag dem og dyt af dem, indtil de går i panik og prøver at køre hurtigere

Swindon redigér

The Magic Roundabout har intet som helst magisk over sig. Ydermere tvinger den englænder til at køre i højre side så det ville få selv James Bond til at tude.

Loading map...


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.