FANDOM


Ja, ja Frode. Det er jo ved at være et digert og seriøst værk. Godt gået. --kurtadam 12. okt 2008, 13:19 (UTC)

Tak Kurtadam. Jeg synes jeg har fået mange rigtig mange ting igennem f.eks. noget med at humor er stereotyp og veldisponeret - alt andet er folks egen flæskeflomme. Derudover det faktum at Spademanns formssprog udvikler sig hele tiden - den måde vi bruger f.eks. kollapser-bokse på, er nok ikke den måde som var tiltænkt da den blev opfundet...

Jeg har ikke fået så meget med hvad man bruger hvor, men det må folk dybest set selv om...P.S. jeg havde også fået skrevet Google Maps og så skulle jeg lige se previewet og så sad jeg pludselig med vinduet "søgeresultater" på min nethinde, og det jeg havde skrevet var væk...æk...æk...k....k. Jeg skal nok skrive det igen. Det kommer selvfølgelig til at handle om alle de kreative ting man kan bruge Maps til...ishuse, rige folks villaer, byer med åndssvage navne etc. Iøvrigt kunne man godt føre stilmanual ind under virkemidler og samle hele dynen. Det ser ud til at folk bruger den fordi mange debutindlæg handler altid om Amin Jensen eller Chuck Norris --Frode Fenis 12. okt 2008, 17:12 (UTC)
Det var da noget frygteligt smagsdommer-agtigt bavl at skrive i slutningen. Der fik jeg lige frataget hele min værktøjskasse, som består kun af klichéer, generaliseringer og overdrivelser. Så vidt vides har det ikke været nødvendigt at fremstille noget originalt fra min side endnu. Det jeg siger er bare at når skribenterne har brugt Amin Jensen og Chuck Norris tilstrækkelig længe til at komme i gang, må de godt gå i gang med at udvikle deres stil. Men det er da rigtigt at klichéerne lige er blevet filtreret lidt i det fenichistiske univers, når jeg vælger at bruge dem.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
27. marts 2010 10:31 (CET)

Jeg tror ikke der er mange herinde der kan klare sig uden denne punktliste - den var heller ikke ment sådan - tværtimod.

Kurt Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
27 mar 2010 14:40
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.