FANDOM


Til punkt 2: Hvor mange ord skal vi spilde på disse skolebørn? De kan ikke stave, så de kan sikkert heller ikke læse. --Helgj60 21. maj 2008, 13:05 (UTC)

Eller i det hele taget finde denne side uden direkte henvisning... Men helt seriøst, så jeg har vist bare prøvet at sætte det på skrift at Spademanns ikke accepterer mobning.--Det onde U 21. maj 2008, 13:17 (UTC)
Det er jo altid fint at have noget at slå folk i hovedet med i stil med licensaftaler osv. som ingen læser. Men jeg kan nu heller ikke liiige finde frem til siden uden videre. Må jeg anbefale et link fra skribentforsiden? --kurtadam 21. maj 2008, 15:02 (UTC)
Jeg har læst dit forslag og kan se nu at der er rigtig god dybde i det her. Jeg har ikke nogen videre bemærkninger.Jeg synes iøvrigt at denne ting er en bedre reference i velkomsthilsenen, da al for mange skriver artikler om Chuck Norris som boller med Tammi Øst, dvs. vores prospects starter med at kopiere noget af det vi andre har skabt.
Men grundlæggende gælder stadig Spademanns non-reciprokke lov...hvis du stikker næsen frem får du hug, hvis du ikke stikker næsen frem får du også hug, når du har fået tilstrækkelig mange hug bliver du udnævnt til Administrator eller smidt ud af én.--Frode Fenis 21. maj 2008, 16:45 (UTC)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.