Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon

LMAO XD! Dit citat om adminernes pinsler er lige i øjet Jesse!--Det onde U 15. jan 2008, 11:14 (UTC)

Lige i øjet eller lige i U'et? :-P --Jesse H. Z. 15. jan 2008, 13:10 (UTC)
Cirka i den nordvest-østlige arm i spiralgalakse nr. 15 i 3. kvadrant imod venstre.--Det onde U 15. jan 2008, 15:47 (UTC)

side henvisning[]

beklager min uvidenhed og spørgsmålet er måske dumt, oh i spademanns beherskere. men er der en nem måde at henlede eders opmærksomhed på pensions modne sider. jeg tænker konkret på de sider som afgjort bliver lavet for at genere hits og andet (jeg har lagt hatten for en kort bemærkning og fornemmer google trænge sig på) Halifax sep 1. 2011, 22:03 (UTC)

nu med aha oplevelse, skabeloner... Halifax sep 1. 2011, 22:45 (UTC)

Hvis jeg har forstået spørgsmålet rigtigt, så findes der stygge mennesker på Spademanns, som bevidst opsøger emner som især ikke har haft Wikipedias interesse, men som Google sagtens kan finde på at sniffe op, fordi Spademanns kommer riiigtigt ud i hjørnerne. Tjaah, jeg har skrevet lidt om det. Mit råd er altid at skrive en pæn og sober indledning og nej siderne er aldeles ikke pensionsmodne så længe at der bliver ført så dygtig en overvågning af kvaliteten af indholdet.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
2. september 2011 03:21 (CET)

det med hatten gik på en mild erkendelse af at det måske blot var paranoia. jeg har fornemmelsen af at der nogle gange, og måske flere end man umiddelbart skulle tro, bliver lavet sider der ved første øjekast virker som ævl eller barnepjat, men i sidderne findes nogle velgvalgte navne, navne ord eller andet som medvirker til ranking af andre sider i google. lykke nielsen siden var f.eks en af dem eller siden igår som godt nok ligner en helteside for 3 knægte men kløgtigt nok nævner en enkelt ny forlystelse i en familiepark. jeg skal lige have sølvpapirshatten på igen. men jeg opdagede skabelonernes muligheder igår, så nu kan man jo fjerne de væste reklame ord og proppe en skabelon på og så ordner i resten Halifax sep 2. 2011, 06:59 (UTC)

Hvis du skal være webmaster et sted, skal du vide hvad Search Engine Optimization er. Jeg lavede selv et afsnit med SEO i Ny Halsskovbro fordi der var så lidt at skrive og kom til at tænke på historierne i Go'Morgen Danmark hvor Cecilie Frøkjærs nøgenhed var stærkt efterspurgt (De hænger vel lige som alle andres). Men effekten udeblev ikke. Artiklen om den inferiøre bro i Korsør er nu GoogleGuld som jeg har døbt det. Det er rigtigt at Lykke Nielsen-tingen var et meget godt eksempel på en usmagelig brug af SEO. Jeg elsker selv de inferiøre emner fordi at jeg bliver set på Google og fordi det bekræfter at Spademanns kan nogle ting som Wikipedia ikke kan. De kan f.eks. ikke skrive en artikel om Ølbong, Olfert, Krummerik, Morgenstivert...på trods af alle i Danmark ved hvad emnerne dækker over.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
2. september 2011 09:20 (CET)


ku i ikke pløje 188.178.65.134‎; 188.178.103.80 ned en uges tid. Halifax dec 13. 2011, 22:11 (UTC)

Vagtskifte[]

Ja, det er pinligt at måtte erkende at hvis man skal have fat i bestyreren for biksen her må man lede et bestemt sted på facebook...men summa summarum i de sidste måneder har Jais i særdeleshed udført et fantastisk arbejde for at komme de blinde veje til livs og jeg har nu foreslået at Badroulbadour og Broder Salsa også indtræder som admin'er ...hvorfor? Fordi det er pissesjovt at være smagsdommer og jeg håber at de to nævnte spademænd vil komme til at få det sjovt med admin-gerningen.

Det er vist meget normalt at der ikke er så mange der skriver her om sommeren, men når vinteren kommer stiller vi igen fuldt hold: tre der retter stavefejl og en som godt kan lide CSS og lave de sjove ting med billeder og så'n noget.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
18. juni 2012 22:01 (CET)

Så står vi ret![]

Hey!? Hvad sker der lige dér!? Selvfølgelig er jeg enig i, at vi skal have flere kvalificerede sletteaber guddommelighedspriviligerede, men alligevel; jeg måtte jo give adskillige kasser whiskey og en tur i byen med lapdance til den samlede mængde af administratorer, bare for at komme det mindste i betragtning! Sådan husker jeg det helt klart!
Hvad har de to herrer givet? Hvor er min Springbank 30 års Cask Strength?? Der må noget bestikkelse på bordet her!

Men velkommen da - det er fuldt fortjent!

Velkommen til en verden af fuldstændig kontrol, og hvor I kan destruere selv de mest dybtfølte "jonas fra 5 b sudter pæk på sin mor"-indlæg. Det bliver en stor oplevelse for jer!

BTW - bad Funnyjohnny ikke om at blive frataget admin-rollen? Platon???

Lundmadsen2.PNG JaisT (diskussion)(hits)
18. juni 2012 22:32 (CET)

Leverer man et ridderkors tilbage til dronningen når man ikke længere har brug for det?! Nææh men d'herrer har efter at have fået suttet Milena Penkowa ren og alle mulige andre unoder også været med til at fjerne andres unoder - hvis man kan lide det har man ihvertfald ikke dekvalificeret sig til at blive admin.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
18. juni 2012 22:39 (CET)

JaisT, du har ret - Jonny bad selv om det, og jeg har nu pensioneret ham.

Platon.gifDJ Platon (diskussion)
onsdag 20. juni 2012 18:23

Hellige admin[]

Hvor er det muligt at ofre ens hjerne til de guddommelige admins af helligdommen Spademanns? Saederup92 (diskussion) okt 21. 2014, 20:44 (UTC)

I dit tilfælde findes der en bagatelgræmse som gør at det ikke ville anses for at udgøre en væsentlig forskel og derfor et værdigt offer så tag du bare og lev videre med din hjerne, så medlemmerne af Centralkomiteen slipper for at have overflødig hjernemasse liggende og flyde.

Frode.PNG Frode Fenis (diskussion)(hits)
23. oktober 2014 01:04 (CET)