Ordenkap.gif

Pga. den almindelige borgerliggørelse i samfundet og et stigende kvalitetsproblem med artiklerne som kun bliver bedre og bedre og fortjener påskønnelse, har det vist sig nødvendigt at indstifte ordner så spademænd bliver ved med at opføre sig ordentligt. Ordenen er opkaldt efter forskellige skodprodukter, men de kan alligevel bruges i dit CV hvis du ønsker en sikker karriere.

OrdenkapBanner.gif

Historie

Barry White fødes

I året 1159 kom en sort tiggermunk Hubertus Blanco på afveje på sin pilgrimsfærd i Europa. Vikingetiden var forbi og europæerne var ved at blive fredelige handelsfolk og kristendommen vandt mere og mere indpas. I sit forsøg på at komme hele vejen til England endte munken på en sørøverbåd, som af uransagelige grunde bragte ham hele vejen til Færøerne.

I den lille bygd Lambi fandt Hubertus ro med sig selv...og sin Gud og begyndte at missionere blandt de udannede øboere. Hubertus mente selv at Guds Lam fandtes i Lamhauge ud til Skálafjørður. Hubertus gav sig af med at digte viser om kærlighed og troskab.

I året 1184 havde Hubertus våget sig ud på fjeldet og stormen tog til og da sigtbarheden blev dårligere, frygtede Hubertus for første gang at hans liv var i fare og... (Hvis du vil gøre dig håb om nogetsomhelst - læs resten...)


Ordner

Lambi-Ordenen

LambiLilleTransp.gif
Gives til: Meget store eller meget små projekter
Nominering: Skabelonen "Minimal" eller "Lambi"

Godkendelse: Minimalist: Afgøres omkring hver nytår blandt de nominerede.

Lambi: Mindst tre skribenter, som har gjort sig mere positivt bemærket end det modsatte, billiger nomineringen på diskussionsside.

Kommentarer: For at være Minimalist skal man med så få bogstaver som muligt skabe furore og katastrofetilstand. I 2007 vandt Knut. OBS!: Da dette jo er en fejlkategori havner man automatisk i kategorien Redigermig.

Derimod for at få en "rigtig" Lambi skal man have lavet et længerevarende projekt med rød tråd. Som eksempel er den første rigtige Lambi-vinder Helgj60 som lavede fyldige artikler med samtlige James Bond-film.

Merci-Ordenen

Merci.gif
Gives til: Gives til en overgenial artikel hvor hver eneste ord er guddommelig og en pointe der slider mellemkødet væk på læseren.
Nominering: Skabelonen "Merci" bruges. Brug den med omtanke. Vi er efterhånden mere end vant til kvalitet.

Godkendelse: Tre skribenter som har gjort sig mere positivt bemærket end det modsatte giver sit samtykke på diskussionssiden.
Kommentarer: Da en wiki jo er et teamwork kan der være mange bidragsydere til en artikel, men erfaringen viser at det er ham m/k som fra starten har støbt kuglerne til noget stort, som har haft fat i det gyldne sværd, har talt med oraklet i Delphi, har spist matadormix på D'Angleterre som fortjener et Merci.

I visse undtagelser kan det være noget fra lortebunken som har fået indsprøjtet noget gyldent Botox af en eller anden fedterøv. Han skal nok blive belønnet efter fortjeneste.

Werthers Echte-Ordenen

Werters.gif
Gives til: Werthers Echte er Spademanns design-pris
Nominering: Werthers-skabelon

Godkendelse: Omkring Barry Whites fødselsdag 12. september udvælges tre kandidater. Hvis der ikke er tre findes nogen. Diskussionsiden bruges derefter hidsigt og hvis vi ikke kan blive enige vinder sidste års Werters Echte. Kun til artikler.
Kommentarer: I udviklingen af Spademann er det gået op for mange, at man ikke bare smasker tre sjove billeder op og skriver noget sort tekst ved siden af - haha - så er det det direkte til L-O-R-T-E-bunken.

En godt manipuleret billede, en billedefrise i højreside med smukke billeder eller en fabelagtig god ombrydning af tekst i afsnit så man ikke falder i søvn. Meget er muligt i wiki-scriptet, men en pæn side bliver som regel læst lige meget hvad der står.

Cillit Bang-Ordenen

Cillit.gif
Gives til: Cillit Bang er den natronlud som renser ud i systemet. Gives til dem som bruger Spademanns til omfangsrig produktion på kort tid.
Nominering: Skabelon Cillit Bang på den nomineredes brugerside.

Godkendelse: En marathon-præstation giver sig selv. Derfor er skabelonen også ensbetydende med at have fået ordnen.
Kommentarer: Inspirationen til denne pris stammer fra Fifi J, som fik et manisk anfald efter at have set et afsnit af "Bamse og kylling" og skrev 5 dage og 5 nætter i træk i jan. 2008. Mange af artiklerne var faktisk ret gode, hvilket gjorde at hun ikke fik sparket som en ussel spammer ville have fået det.
OrdenkapBanner.gif

Ombytning til ridderkors

Eftersom Dannebrogsordnen og Barry White-ordnen er nogenlunde samtidige, som beskrevet i det historiske afsnit, har det været kotume at hvis havde modtaget samtlige ordner dvs. Lambi, Merci, Werthers Echte og Cillit Bang kunne man automatisk gøre krav på ridderkorset af 1. grad.

Hvis dette undtagelsesvis skulle være tilfældet og man ønsker at modtage den fine orden bedes man henvende sig til:

Ordenskapitlet
Det Gule Palæ,
Amaliegade 18
Postboks 2143

1015 København K

Man skal medbringe levnedsbeskrivelse og dokumentation for at man virkelig er den som har skrevet på Spademanns.

Det bliver selvfølgelig nok lidt svært eftersom man jo er nødt til at opgive sin anonymitet her på sitet.