FANDOM


Velkommen nybegyndere og andre dume brugere! Hvis du har et spørgsmål om Spademanns Leksikon og hvordan det hele virker, så er det ikke her du skal lede, for ingen vil forsøge at besvare det for dig.

NOTE - Før du stiller et spørgsmål, så lad være med at checke om det allerede er besvaret under ofte stillede spørgsmål.

Prøv det her


Nye kategorier

Nogen bør lave nogen helt nye kategorier. For det første er dem, man ser på forsiden på engelsk, for det andet kan de ikke rigtig bruges til noget. Jeg foreslår:

  • Personer (people)
  • Videnskab (science)
  • Samfund (politics, history)
  • Kunst og kultur (games)

og så behøves man nok ikke flere. Andre kategorier kan vel underordnes disse fire. Så er spørgsmålet hvordan man gør... Det ved jeg ikke, jeg har ikke nogen hjerne, jeg er en --Vandmelon 13. aug 2006 kl. 12:11 (UTC)

Done. Hvis du vil tilføje en artikel til en kategori skriver du bare [[Kategori:Personer]] (eller hvad det nu er for en kategori) nederst i artiklen. Det er ikke svært, selv for en Vandmelon. --Lhademmor 24. aug 2006 kl. 13:08 (UTC)
  • tak for det Lhademmor! Har allerede været i gang med en ordentlig gang kategorisering. Jeg foreslår at alle gør det samme, altså at alle engelske kategorier erstattes med de nye danske --Vandmelon 24. aug 2006 kl. 16:09 (UTC)

Er det ikke på sin plads med et nyt logo? Et der er unikt for Spademanns Leksikon. Det kunne for eksemple være en landmand der står med sin spade og læser i et leksikon eller et eller andet. Jeg mener i hvert fald at et nyt logo er tiltrægt.--Stjernepsykopaten 25. aug 2006 kl. 14:28 (UTC)

  • enig. --Vandmelon 25. aug 2006 kl. 14:42 (UTC)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.