FANDOM


Gå til hovedside | Forrige | Næste "I julen spiser vi and farmand har fanget. Det kan vi så godt lide og han siger at den smager meget bedre når han gør det"

~ Anna og Cecilie på henholdsvis 2 og fem år


Ænder

Åh så rolige og så trygge de føler sig

Vi har før i Spademanns Julemagasin rejst spørgsmålet hvorvidt at julen som højtid tilfredsstiller mandens urinstinker (urin-stinker?!) og nej det gør den ikke. Det er en lang gang leflen for feminin adfærd og værdier hvor manden skal være god og rar i over en måned. Det er meget vigtigt at far får sin abeadfærd udlevet, så han ikke stedet er nødt til at voldtage receptionisten til julefrokosten eller er nødt til at følge et kursus hos Carl-Mar Møller i januar.

Vi vil i det næste følge en ands lidelseshistorie som jaget vildt til al fedtet er væk og det nøgne skrog ligger tilbage på faddet.

And hvorfor blev det digredigér

Fordi ænder er født tabere. H.C. Andersen vidste dette og syntes iøvrigt at ællinger var eventyrligt grimme og bare gik rundt og irriterede de andre dyr. Walt Disney videreførte dette ved at lancere horeungen fra Paradisæblevej som aldrig fik lov at svømme i onkels pengetank og som iøvrigt altid gik uden underbukser.
Derfor må man sige om ænder at de deler samme egenskaber som Michael Jackson - de er mere værd i død tilstand især hvis man har været omhyggelig inden deres endeligt på tallerkenen.

Klapjagt på ænder (english style) redigér

Da man i mange år i England ikke har måttet bedrive rævejagt med denne ultimative mennesket-mod-dyret-metode fandt man ud af at bare at slippe en and løs. Det var der sært nok ingen dyreværnsfolk som sagde noget til, da de jo i forvejen lever et kummerligt liv i andefarmene. Det er selvfølgelig vigtig for udøvelsen at man er i stand til at opdrive et helt kobbel basset-hounds og den røde uniform og manden med jagthornet og til slut skal man da selvfølgelig drikke en Jägermeister når den totalt stress-ramte and ligger med bugen i vejre - flaksende med vingerne - ventende på at den særligt udvalgte skal komme hen og bide hovedet af den.....ja De læste rigtigt. Han sørger også lige for at drikke lidt af blodet inden han skyller efter med endnu en Jägermeister.

Hvordan du afliver din and mest inhumant redigér

Nu er det jo desværre ikke den danske middelklasse forundt at lege engelsk overklasse. Derfor må du selv ud på en andefarm og hente din and.
Tag den hjem i dit parcelhus og lad den blive en del af familien. Lad børnene lege med den og lad den vænne sig til katten - anden skal med andre ord føle sig tryg så den ikke aner at den er udset til at spille en væsentlige hovedrolle i det rituelle julemåltid.

Nu er fugle og fjerkræ velsignet med en lille hals så boltsaksen fra hobbyrummet kunne hurtigt gøre det af med det arme kræ...men nukke nej. På Spademanns Lekikon har den lange fordybelse i middelalderlige henrettelses metoder givet ny viden om fortidens bestialske sindelag.
Efter at have gennemgået den omfattende samling kan vi i år anbefale necklacing for ænder. Find den gamle rustne trillebør og afmonter dækket...hæld noget god 95 oktan blyfri banzin blandet med lidt olie i dækket og træk det hen over hovedet på anden og ned over bugen. Antænd den tyktflydende napalm gennem ventilhullet og ja...der er da mindst et kvarters dødskamp i vente indtil anden - nu med meget få fjer stikker gumpen i vejret og drager det sidste andesuk.

Jeg har vist en and at plukke med den and redigér

Nok engang må vi erfare at du har snydt og ladet en prof om afsjælingen af lille Kalle Anka (ingen kender helt forbindelsen til Paul, men den må jo være der et sted). Manden på andefarmen gav dig dyret i en plastikpose uden hoved men stadig med fjer på (Oh shit hvorfor købte jeg ikke bare en standardand i Føtex). Normalt plejer kvinderne af familien at tage sig af arbejdet - først ned i kogende vand og så af med fjerene én for én samtidig med at de pludrer med hinanden. Men hvad gør en rigtig mand - han tager på Silvan og lejer en højtrykspuler en højtryksspuler, putter det kogende vand i og bagefter plukker fjerene så de flyver omkring som i en snestorm. Det er også mere populært hos børnene end det der stod i forrige afsnit især hvis kong Vinter nok en gang er taget på juleferie.

Sådan tilbereder du anden redigér

Når din kone kommer og insisterer på at hun vil lave mad da hun også har nogle basale kønsspecifikke identitetsskabende handlinger hun er nødt til at gennemgå for at kunne hævde sig i syklubben, må du prøve at begribeliggøre det for hende at når man har sagt A må man også sige B. I dit tilfælde betyder det at du nødt til at fylde anden med alle de romerlys du havde til overs fra sidste Brøndby-hjemmekamp for at lave sprængt.........
KA-BOOOM

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.