Spademanns…

Redigerer

Spademanns Julemagasin 2010/8

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 12: Linje 12:
   
 
== Klapjagt på ænder (english style) ==
 
== Klapjagt på ænder (english style) ==
Da man i mange år i England ikke har måttet bedrive rævejagt med denne ultimative mennesket-mod-dyret-metode fandt man ud af at bare at slippe en and løs. Det var der sært nok ingen dyreværnsfolk som sagde noget til, da de jo i forvejen lever et kummerligt liv i andefarmene. Det er selvfølgelig vigtig for udøvelsen at man er i stand til at opdrive et helt kobbel basset-hounds og den røde uniform og manden med jagthornet og til slut skal man da selvfølgelig drikke en Jägermeister når den totalt stress-ramte and ligger med bugen i vejre - flaksende med vingerne - ventende på at den særligt udvalgte skal komme hen og bide hovedet af den.....ja De læste rigtigt. Han sørger også lige for at drikke lidt af blodet inden han skyller efter med endnu en Jägermeister.
+
  +
   
 
== Hvordan du afliver din and mest inhumant ==
 
== Hvordan du afliver din and mest inhumant ==
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop