FANDOM


ADVARSEL: Databasen er låst på grund af vedligeholdelse, så du kan ikke gemme dine ændringer lige nu. Det kan godt være en god ide at kopiere din tekst til en tekstfil, så du kan gemme den til senere.

Systemadministratoren som låste databasen, gav denne forklaring: Uh-oh! Our main datacenter is currently unavailable, so this is our backup. Unfortunately, this means you may not be able to do certain things like edit, upload, or chat. We are working to fix the problem, thank you for your patience! If you see this for an extended period of time, feel free to contact FANDOM at community@wikia.com.

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 2: Linje 2:
 
{{citat1|I julen spiser vi and farmand har fanget. Det kan vi så godt lide og han siger at den smager meget bedre når han gør det|Anna og Cecilie på henholdsvis 2 og fem år}}
 
{{citat1|I julen spiser vi and farmand har fanget. Det kan vi så godt lide og han siger at den smager meget bedre når han gør det|Anna og Cecilie på henholdsvis 2 og fem år}}
   
[[Fil:Ænder.jpg|thumb|400px|Åh så rolige og så trygge de føler sig]]Vi har før i Spademanns Julemagasin rejst spørgsmålet hvorvidt at julen som højtid tilfredsstiller mandens urinstinker (urin-stinker?!) og nej det gør den ikke. Det er en lang gang leflen for feminin adfærd og værdier hvor manden skal være god og rar i over en måned. Det er meget vigtigt at far får sin abeadfærd udlevet, så han ikke stedet er nødt til at voldtage receptionisten til julefrokosten eller er nødt til at følge et kursus hos Carl-Mar Møller i januar.
+
[[Fil:Ænder.jpg|thumb|400px|Åh så rolige og så trygge de føler sig]]Vi har før i Spademanns Julemagasin rejst spørgsmålet hvorvidt at julen som højtid opfylder mandens urinstinker (urin-stinker?!) og nej det gør den ikke. Det er en lang gang leflen for feminin adfærd og værdier hvor manden skal være god og rar i over en måned. Det er meget vigtigt at far får sin abeadfærd så han ikke stedet er nødt til at voldtage receptionisten til julefrokosten eller er nødt til at følge et kursus hos Carl-Mar Møller i januar.
   
 
Vi vil i det næste følge en ands lidelseshistorie som jaget vildt til al fedtet er væk og det nøgne skrog ligger tilbage på faddet.
 
Vi vil i det næste følge en ands lidelseshistorie som jaget vildt til al fedtet er væk og det nøgne skrog ligger tilbage på faddet.
   
==And hvorfor blev det dig==
 
 
Fordi ænder er født tabere. H.C. Andersen vidste dette og syntes iøvrigt at ællinger var eventyrligt grimme og bare gik rundt og irriterede de andre dyr. Walt Disney videreførte dette ved at lancere horeungen fra Paradisæblevej som aldrig fik lov at svømme i onkels pengetank og som iøvrigt altid gik uden underbukser.<br>
 
Derfor må man sige om ænder at de deler samme egenskaber som Michael Jackson - de er mere værd i død tilstand især hvis man har været omhyggelig inden deres endeligt på tallerkenen.
 
   
 
== Klapjagt på ænder (english style) ==
 
== Klapjagt på ænder (english style) ==
  Loading editor

Alle bidrag til Spademanns Leksikon bliver betragtet som udgivet under CC-BY-SA (se Wikia:Licensing for detaljer).
Skriv venligst et resumé af hvad du har foretaget dig i boksen herunder.

Tilføj ikke copyrightede billeder eller tekst uden at du har fået lov af copyrightindehaveren!
Afbryd | Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Skabeloner der er brugt på denne side:

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.