FANDOM


Gå til hovedside | Forrige | Næste

Julefrokosten redigér


Læs diskussionen.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
27. november 2009 13:51 (CET)

Julefrokosten er som regel den fest alle i virksomheden ser frem til og snakker om resten af året. Den kan enten blive en skuffende oplevelse, en sjov aften eller en uforglemmelig begivenhed. Her kommer en guide der kan hjælper dig til at ramme lige dit rigtige morskabsniveau til årets julefrokost.


Party-killer Lystig Svend Party-animal Superstar
1. Hvilken beklædning skal du have på? Julefrokostspm1 Du kommer i dit normale tøj, måske vasker du din trøje for lejlighedens skyld. Du kommer med en miselthe spændt fast over hovedet, 5 ølkrus-holdere i bæltet og en t-shirt med skriften ”Det er julefrokost og jeg tager hvad som helst i aften”! Beklædning? Hvis et juleslips og en nissehue er beklædning, så er du fuldt påklædt til julefrokost!
2. Hvordan skal du agere under maden? Julefrokostspm2 Når de nærigrøve som leder min arbejdsplads endelig giver dig noget udover brok og overarbejde. Så skal du æde mest muligt og ingen skal forstyrre dig imens. Du skal spise god mad og hyggesnakke med dine kollegaer. Du har noget mandelessens du vil hælde i chefens drink, så kan vi more os omkring bordet, når han spytter sin vin ud på duen. Årets julefrokostbillede er dig ved siden af chefen. Hvor chefen prøver at hive dit hoved op af en tallerken fuld risalamande af frygt for du bliver kvalt.
3. Hvor meget vil du drikke? Julefrokostspm3 Du behøver ikke alkohol for at have det sjovt. Det behøver tilgengæld alle dem som sidder omkring dig. Du drikker til du føler, at du er festens bedst dansende, mest sexede og vittige person. Efter at have blokeret festens eneste toilet lykkedes det dine tissetrængende kollegaer at bryde døren op. Hvor du lægger i ske med vandlåsen, og selvom du nåede ud til toilettet, så manglede du lige de sidste 2 % for at nå hen til kummen. Så der er tis og bræk udover det hele.
4. Hvad skal du snakke med din chef om? Julefrokostspm4


Det er det bedste tidspunkt at ”smøre” ham lidt, så alle de gode ting han har sagt og gjort i det forgangne år vil du lige rose ham for. Hver gang han kommer med en vittig bemærkning ved bordet griner du højt og længe. Der skal laves noget fis med ham. Så du får Belinda med de store babser til at forføre ham og når han så står med bukserne nede om knæerne i printerrummet og skal duske Belinda, løber alle ind og råber ”JU-LE-GRIIIS” ”JU-LE-GRIIIS” 1. Han skal vide hvor stort et røvhul han er 2. Pisse på hans jakke i garderoben 3. Proklamere for alle til festen du lige har pisset i hans jakkelomme og det var en VIDUUUNDERLIG følelse 4. Forsvare dig til det sidste, når de prøver at smide dig ud fra festen.
5. Hvad skal du snakke med dine medarbejdere om? Julefrokostspm5


Du er ikke rigtig small talk typen, så du fortæller om virksomhedens strategi for næste år. Du tager røven på dem og kommer i dametøj og fortæller dem under middagen, at nu er du en kvinde og forlanger at de fremover skal kalde dig Talullah. Efter desserten tager du dit normale tøj på, og griner af deres reaktioner under middagen. Du laver legen ”Kan X drikke ud, kan X drikke ud” og dem som ikke kan drikke ud fyrer du.
6. Hvor meget vil du flirte? Julefrokostspm6


Man skal ikke skide der hvor man spiser! Der er ikke nogen på kontoret der skal vide hvor meget du skriger og stønner under sex. Selvfølgelig skal der gramses, det er min ret som kollega. Og hånden skal sidde på røven når vi danser til en julefrokost, alt andet vil være uhøfligt. Efter klokken tolv render du rundt til alle piger og spørger om de skal have en tur på bestyrelsesbordet.
7. Hvor går din pinlighedsgrænse? Julefrokostspm7


Du skal ikke sige noget sjofelt eller være med til tossestreger! De skal ikke tro du er en vild partyfreak! Vi skal jo arbejde sammen til dagligt! Fotokopiere dine ædlere dele og hænge billederne op i kantinen til en vild surprise mandag morgen, også for dig selv. Houston 500 pahh.... Bente 1000 here i come!!.
8. Hvordan tackler du dagen derpå, når du skal tilbage på arbejde? Julefrokostspm8


Da du kan huske alt hvad du lavede, kan du med god samvittighed dukke op. Du kan også huske hvad alle de andre lavede, så morgenen går gerne med at emaile de forskellige afdelinger med dine observationer. Du tager tyren ved hornene om mandagen, og går hen til dem eller den du har været en røv overfor og snakker ud om det. Og ellers står stormen igennem med folk som kommer med spydige kommentarer. Du sender en mail til alle, om nogen har set dine underbukser/trusser som du mistede til festen. Da du ikke kan huske hvem du var sammen med, lyder emailens overskrift ”Kære X tak for en god omgang ondt øl i kanden”Eventuelle billeder til spørgsmålene. evt billede til spm1 Julefrokostspm1 evt billede til spm2 Julefrokostspm2 evt billede til spm3 Julefrokostspm3 evt billede til spm4 Julefrokostspm4 evt billede til spm5 Julefrokostspm5 evt billede til spm6 Julefrokostspm6 evt billede til spm7 Julefrokostspm7 evt billede til spm8 Julefrokostspm8

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.