FANDOM


Gå til hovedside | Forrige | Næste

Gud er en mand som hygger om dig redigér

For folk som har besøgt Spademanns Leksikon er der sikkert nogen som har undret sig over den mærkelige mytologi på stedet. Noget af den er nedarvet fra den internationale Uncyclopedi-bevægelse, men vi kan også selv. De hemmelige ritualer som er forbundet med udnævnelsen til administrator kræver bl.a. at man kender Troels Hartmann, Anton Wittorf, Omboo Hankvald og hans mor Gubernichte, Hermod Spademann, Munkholm-broen, Hampens beliggenhed og så har man selvfølgelig en personligt spetakulært forhold til hende den lækre fra parallelklassen.
Vi vil nærme os Gud da han om nogen elsker dig og julen og vi vil her beskrive hvad der foregik inde i Spademann-brugeren BBC's hoved da han mødte én af Troels Hartmanns inkarnationer som fortalte om Gud og om hans jordiske tilværelse under navnet Barry White.


Hvis vi selv har mulighed for at skabe en Gud kunne man sige at det var indlysende at manden skulle være sort, fed, svedig, have et hav af unger og samtidig magte at give kvinder flødesovs i trussen med en fed pulserende disco som gik i mellemgulvet. Man skulle samtidig have lov til at have lige så mange billeder af ham som man havde lyst til uden at det forårsagede international krise...og samtidig skulle han have skrevet temaet til Trafikradio.

Vi kunne så hurtigt have fundet ud af at kun én mand levede op til disse kravspecifikationer og så bare skabe en Gud på samme måde som de tvivlende israelitter skabte en tyrekalv men de ventede på at Moses fik afsluttet sin stenhuggereksamen.

Men guder manifesterer sig jo i kraft af noget guddommeligt og man kan sige at det var ikke alle på den lille redaktion som personlig oplevede Barry White som noget vidunder da han slog sine folder på jorden. Han var nærmest en joke som ikke passede ind i vores forestillinger om en disco-stjerne. Men så begyndte budskaberne om forskellige vækkelser at tikke ind på telefaxen.

F.eks. var han i stand til på et meget kendt advokatkontor i Boston at annullere en masse egoer samtidig til tonerne af "You're My First, My Last, My Everything". Deres rituelle dans gav øjeblikkelig lindring for seksuelle frustrationer og arbejdet kunne fortsætte efter en gruppesex lignende adfærd på unisex-toilettet. (Dette er senere forsøgt visualiseret i en TV-komedie kaldet "Ally McBeal" som handler om karrierekvinder som ikke får cigar)


Befæstelsen redigér

I de gamle legender kan man læse om befæstelsen som foregik i den færøske bygd Lambi og eftersom det er forfatteren af nærværende artikel som har skrevet det altsammen må det tilskrives en stor sandhedsværdi.

I året 1159 kom en sort tiggermunk Hubertus Blanco på afveje på sin pilgrimsfærd i Europa. Vikingetiden var forbi og europæerne var ved at blive fredelige handelsfolk og kristendommen vandt mere og mere indpas. I sit forsøg på at komme hele vejen til England endte munken på en sørøverbåd, som af uransagelige grunde bragte ham hele vejen til Færøerne.

I den lille bygd Lambi fandt Hubertus ro med sig selv...og sin Gud og begyndte at missionere blandt de udannede øboere. Hubertus mente selv at Guds Lam fandtes i Lamhauge ud til Skálafjørður. Hubertus gav sig af med at digte viser om kærlighed og troskab.

I året 1184 havde Hubertus våget sig ud på fjeldet og stormen tog til og da sigtbarheden blev dårligere, frygtede Hubertus for første gang at hans liv var i fare og hans tid var kommet. Det mente Gud ikke og han sendte en mand med et redningslam.

Befæstelsen


Han sagde:
HartmannProfil

"Goððag, mitt namm æ Tróels Hartimannur. Jég befálur at ðit namm skal vara Barry White, så dú kann tjena dine egone péngir óg att ðu skal vara like stor som Guðír".

Barrywhite300


Svaret faldt prompte:

"Hey man, I'm your motherfucking father, so kneel if you don't wanna mess up with me"

Dette er det første eksempel på hvordan Gud redder sin egen røv ved at have Troels Hartmann i nærheden til at guddommeliggøre ham.
Senere viser det sig at Troels Hartmann når at reinkarnere adskillige gange op gennem middelalderen og ja hvis der ellers er nogen som kan huske etteren af den der laaaaaaange serie med det underlige muzak i baggrunden optræder han der og vi var et par stykker som udmærket vidste at han umuligt kunne være forbryderen - det var jo Troels Hartmann!!!


Kontakten til Spademanns redigér

Eftersom Troels Hartmanns rolle var profetens, kunne han se at på Spademanns bar det den forkerte vej. Efter lang tids hjernevask i diverse søndagsskoler og KFUM/K var der ved at tegne sig et billede af et eller med hvidt skæg, hvidt hår og hvid kjortel (Man venter i øvrigt at kjortel bliver det store modehit i 2010).

En sen aften efter en hård tur i byen finder man bruger BBC i en hashpsykose af de store opleve følgende (Vi har oversat ordvekslingen til svensk for at lette forståelsen)

Troels Hartmann viser sig stående i en strandkant

BBC
Hvem är du?
Troels Hartmann
Jäg är Troels Hartmann
BBC
Är du kommat för at hämta meg?
Troels Hartmann
Ja
BBC
Men jäg vet at du spelar Playstation
Troels Hartmann
Ja, det är sant. Jäg har superscore i otallige av dessa Sony Playstation spel.
BBC

Kunna vi inte säga att om jäg vannt i Gran Turismo, då kunna du förtälla meg om Gud och hur han låter.

og sådan blev det. BBC og Troels Hartmann sad i 59 timer og spillede Gran Turismo indtil at Troels Hartmann måtte give fortabt. Resten er jo kendt og BBC var den første som nævnte Barry White som Gud på Spademanns.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.