FANDOM


Gå til hovedside | Forrige | Næste

Skal det være hjemme eller sammen med den pukkelryggederedigér

Mange par beslutter sig først i sidste øjeblik om de skal fejre jul med deres familie, men skal være med din familie eller svigerfamilien. Spademanns Leksikon ser på fordele og ulemper ved at fejre jul med "den pukkelryggede"

Svigerfamilien

De er meget søde hver for sig, men sammen ....er de uudholdelige - din svigerfamilie.

En gang var det let. Den kernefamilie fra 70'erne var typisk eksempel hvordan den fremmedgjorte familie burede sig inde og ikke tog imod julens budskab om fysisk samhørighed. I 80'erne blev dette mønster vekslet til en obligatorisk jul og i 90'erne kom det frem gennem en kendt dansk film at julen blev brugt til at gå i bad med sine børnebørn.

Men igen pigen har en lille familie og manden har en stor, så der er helsikkert bedre beværtning og flere bajere og uhumske damer at forgribe sig på under den rituelle "Nu det Jul Igen" gennem de grønne lunde hvor en man kan ikke lide optager forholdsvis på man så på dynementalitet opnå farkamakologisk referencemodul, i det utrolig samspil mens man iboende terrestriale modulkomplot......med andre ord der er en meget sort jul i vente.

Som I kan se har forfatteren slet ikke forstand på parforhold. Det er der desværre for mange andre der har og lever lidt for tykt af.....

JoanOerting
Joan har altid tid til dine seksuelle spørgsmål.
I dag taler hun om:


Sex i din svigerfamilies hus

Selvfølgelig skal man vælge at holde jul der hvor man kan have den bedste sex. Mange gange vil kvinden insistere på at det bliver hos mandens familie der bliver holdt jul, fordi der ikke er noget mere ophidsende end at skrige som et skamskudt dådyr når svigermor ligger inde på den anden side af væggen.
Dette forøger virkningen af orgasmen i en sådan grad at manden egentlig burde føle det samme, hvis det ikke lige var fordi han lå og tænkte på sin mor, som ligger inde ved siden af og tænker på om han nu har rene sokker.

Jul hos pigens familie kan være en meget brutal sag. Manden har godt nok taget pigens jomfrudom, men den bliver stadig opbevaret godt og grundig i farmands bankboks. Her kan man benytte nogle andre teknikker hvor man sublimerer ved at have sex i farmand bil, i farmands hobby-rum, på farmands poolbord og manden kan også at stjæle en af farmands cigarer som han babber lidt på samtidig eller bruge farmands grillhandske til at berøre tissehårene med.

Alt i alt kræver det lidt kreativitet og derfor giver det sig selv at julen må gå på skift mellem pigens og drengens forældre, for at nydelsen er større. I skal bare huske at hvis jeres børn kommer til verden i slutningen af september, kan der være nogle sarte sjæle som står af mens andre synes det er meget romantisk.


40pxKlumme
Sådan laver du en rigtig mandeglögg

Traditionen med at blande sprut med rosiner og nødder og bagefter varme den op er en dejlig tradition men en vis terapeutisk funktion i den kolde julemåned. Den dejlige svenske drik vækker minder om dengang du hyggede dig med din første nissepige og hvor hun sagde "Skidt med gummidrengen - du må godt".
Ak ja - minder. Og efter du er blevet gift er den klassiske glögg med rødvin iblandet stadig hyggelig og rar men helt ærligt - mænd plejer jo at identificere sig med det de drikker og derfor har en ny bølge bredt sig hvor det kønspecifikke i glögg-drikken hyldes.

Her har i fundet nogle dejlige opskrifter til dig.

Sukkerfri glögg

  • 1 flaske vodka
  • 2 nelliker
  • 4 orange mentos
  • 2 dl Vin Diesel

Vodkaen og mentos pastillerne lunes op ved svagt blus. Derefter tilsæt de resterne ingredienser, og tru op for varmen. Du kan se om din sukkerfri glögg har fået nok, ved at ligge en gammel 50'øre der ned. Er den helt kobber blank når den kommer op, har du opnået det bedste resultat.

Herreglöggen Classic

  • 1 flaske vodka
  • 2 nelliker

Vodkaen lunes stille på svagt blus. Efter nogen tid tilsættes glasset to nelliker. Serveres i glögg-glas

Macho

  • 1 flaske vodka
  • 1 dl tomatjuice
  • 2 nelliker

Salt og peper tilsættes. Efter nogen tid tilsættes glasset to nelliker. Serveres i glögg-glas


Insanity

  • 1 flaske vodka

Du drikker den bare fra flasken, og bagefter siger du:"Hmmmmmm, det var dog en dejlig glögg.


40pxKlumme
Hvordan var det lige med den mistelten?

Erkend det. Du har ikke fået sex i det her år fordi du har haft en dårlig ånde som har skræmt dine potentielle partnere lang pokker i vold. Til jul findes en løjerlig skik: Alle skal give et kys under misteltenen. Men jeg ved jo ikke hvordan en mistelten ser ud og hvordan er jeg sikker på ikke at blive homoseksuel eller det er min mormor som står der.

Løsningen er lige til højrebenet. Du tager din paraply og monterer et styks mistelten på. Du kan nu gå frit rundt i byen og kysse enhver som du har lyst til at kysse. Og når de så spørger hvad det var for noget viser du dem misteltenen...og så siger de bare nåh ja. Det gør man til jul. Du kan nu prøve at holde paraplyen op igen og ja, sørme nok et kys falder af...og nok et kys...og nok et kys. Og så siger du: Skal vi bolle? Før forargelsen når at forplante sig slår du selvfølgelig paraplyen op hvor hver stiver er påmonteret en mistelten.

Desværre er det ikke alle som kender denne skik men skidt med det. Så bruger du bare plan B også kendt som Dølhus-metoden: Tager imod en syngende lussing og skynder sig afsides hvor du optimerer de gode minder om dit offer ved at du slet og ret slår paraplyen op og onanerer.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.