FANDOM


Gå til hovedside | Forrige | Næste

Julegaver

Det er fint og godt - men du har ikke længere råd og gider egentlig ikke

På gavekøb med Spademanns redigér

(Stort set citeret direkte fra Spademanns guide til køb af julegaver (2008)) I skrivende stund - nu hvor tømmermændene fra de sidste julefrokoster skylles ned med glögg med rom og nelliker - går vi ind i den afgørende fase i julen...opløbet mod juleaften...Tour de juleræs...(Åh, nej gav jeg hende også en stavblender sidste år - det glemte jeg s'gu).

Med andre ord efter den store globale økonomiske optur, hvor man før bare kunne købe det nærmeste der stod på hylden, når man var kommet indenfor forretningen, skal man igen til at tænke sig om. Det hele skal stadig på juleaften gå op i en højere enhed.

Vi vil godt her på Spademanns bruge vores intellektuelle imbecile kapacitet til at kompensere for din manglende kreativitet. Velkommen til Spademanns guide til køb af julegaver.

Gratis gaver redigér

Timemaschine

Et års gratis medlemsskab af Spademanns Leksikon redigér

Denne giver jo næsten sig selv. Her kan du vær dag omgåås di største intilegtuælle mænnsker som har gåed på joren og derfor være fuldt oplyst om hvad der reelt sker i verdenen. Efter et år kan man donere næste års julegaver til børnene på Rigets cancerafdeling for fortsat at være tilknyttet dette ægsklusive sælskap.

Altergang

Et gavekort til den Danske Folkekirke redigér

Nu kan du udover kun at gå i kirke juleaften prøve hvordan det er 1. juledag, 2. juledag, Nytårsdag, Helligtrekonger og du kan også få lov at gå til alters. Det gode er at man ikke behøver at være medlem af den Danske Folkekirke for at komme til at høre levende musik, få en bid brød med vin til, få lidt motion og så kan man altid besøge kirkegården bagefter for at få et glimrende lokalhistorisk indblik.

MetroXpress

Et abonnement på MetroXpress redigér

Danmarks mest læste avis må da være værd at abonnere på. Dette kræver at din gavemodtager bor i nærheden af en stor stationsby. Bagefter er den glimrende til at pakke torsk og brændeovnsaske ind i

Finn+Nørrbygaard

Noget om at gå rigtig på røven redigér

Det er godt at man under sin komikerkarriere kan finde ud af at uddanne sig til psykoterapeut. Så har man ligesom nogle værktøjer der kan hjælpe én med at bearbejde sig vrede og sorg over at må se 200 mio. kr. forsvinde ud af landet. I denne bog får man gode fif til hvordan man får en håndgranat til at passere forbi ringmuskelen, når man skal passe den ind i en svindlers røv.

Grunden til at den står under gratis gaver er at boghandleren ikke har noget imod du stjæler den fra udsalgskassen.


Gaver du bør holde dig fra redigér

Arek Polak

Fucking Polak redigér

Vi var nok en hel del der for nogen tid siden sad og glædede os over, at Casper Christensen havde genoptaget "Mandrilaftalen". Skønt han ganske vidst sad og ydede dårlig journalistik overfor en mand med tape i ansigt og en komisk accent, viste det sig blot at være et talkshow med den polske fodboldmålmand Arek Onyszko som gæst. Han har nemlig også skrevet en bog (dvs. en person som mestre sproget har). I denne stærke bog beretter Arek om hvilke ting han godt kan lide, hvilke som han finder okay og endelig hvilke han ikke bryder sig om. Hvorfor hans katoliktro tillader ham at hade bøsser, men samtidig at slå sin kone forklares ikke videre, men læs den hvis du er bange for ikke at have været med fra start, hvis nu det bliver den nye "Stig Tøfting" eller "David Nielsen".

Jæger.bog

Jæger - I Krig med Eliten redigér

مكان الصياد -- في حالة حرب مع النخبة هو عنوان كتاب من قبل الجندي السابق توماس Rathsack الصياد. الكتاب هو عن الدنمارك من المشاركة في الحرب في أفغانستان. الكتاب اهتماما بسبب ظروف الافراج عن الكتاب.

على الرغم من محاولات الحكومة لوقف هذا الكتاب على ما يبدو ما زالت جميلة وذات صلة عن صياد حياة بائسة تافهة ، فإنه لا يزال ينشر. 80 ٪ من الذين يحصلون على أنها لعيد الميلاد سيكون من الصعب قراءتها من أي وقت مضى!
Forbrydelsen 2

Forbrydelsen 2 redigér

Vi så alle den mandhaftige Sarah Lund affyre de ti skud mod kollegaen og hovedskurken Doctor Strange. Men er den sande morder i "Forbrydelsen 2 - I Seng med Fjenden" ikke casteren som hyrede Kurt Ravn som Anders Fogh? Som placerede Nicolas Bro, Preben Kristensen og Flemming Enevold i utaknemmelige roller? Eller bare den manuskriptforfatter som tog den raske beslutning at Perk både kunne ligge i en kiste i Danmark, og i en ovn i Afghanistan... Denne DVD tåler ikke at man går den i sømmene.

Kombinationsgaver redigér

Renslet2

Den nye trend indenfor gavegivning - kombinationsgaven

Du har været så heldig at du glemte at putte din friværdi i aktier og stadig har en rimelig dialog med banken.
Vi tror at årets julegave er en såkaldt combo dvs. at man sætter to ting sammen og pakker det pænt ind i en gaveæske.

Combo-gaver
  • Et igloo-telt og "Hus forbi"
  • Et Weekend-Sex og en pakke Rens-Let
  • En flaske husholdningssprit og en pakke Kodimagnyl
  • En pakke pølser fra Gøl og en pakke Lambi
  • Et billede af Dronningen og en pakke Nicorette tyggegummi

Til den eneste ene redigér

JuleCD forside

Dette må betragtes som nummer 1 - Keld og Hildas naturlige afløsere

Du er så heldig at din kæreste ikke har forladt dig selvom du var nødsaget til at søge om social bistand. Hun/han har fortjent den største gave af alle: din omsorg....men det kan jo godt være at det ikke rækker. Du må være lidt kreativ eller overveje disse forslag.

Til den eneste ene
  • Ti "Gør-med-mig-hvad-du-vil"-dage
  • En buket roser lavet af silkepapir og hæfteklammer
  • Et lokumsbrædt, hvor der står "Skal altid være opslået(M)/nedslået(K)"
  • En middagsinvitation til den lokale pølsemand
  • Et kørekort til vaskebold udstedt til dig selv
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.