FANDOM


Gå til hovedside | Forrige | Næste

40pxKlumme
Julebrevkassen
Kære de små fisk. Jej er lie slupet ud af aresten efter at af siddet i isolation i 2 uger pga. jej blev taget i Absolonsgade med 750 g. marokaner og 2 kilo på mig. Jej er selv stofmisbruer men fangevogterne nægtede mig lægehjælp så jeg sidder her efter en kold tyrker med ordenlig gang Parkinsons og skal til at i gang med hjuleforberedelserne. Så var det lige at jeg ville spørge om der var en nem måde at røre en brunkagedej op på.
Ja, du køber bare et par poser Karen Volf's brunkagemix og følger bruganvisningen. Du skriver ikke om det er amfetamin eller heroinabstinenser men faktisk bliver det så meget nemmere at ælte brugekagedejen.
Hilsen "De små fisk"


Hej de små fisk. Jeg er selvstændig forretningskvinde og blev desværre taget for besiddelse af 2 kg kokain til eget brug. Da jeg selv føler at det haft store konsekvenser for mit personlige brand kunne jeg godt tænke mig at konsultere jer og diskutere eventuelt løsningsmodeller her i julen.
P.S. Mine to børn støtter mig utroligt meget i denne lidt svære tid...og jeg er ikke hende der i ved som ødelagde det for os allesammen.
Den nemmeste måde at starte en branding-proces på nu hvor alle dine gamle venner har vendt dig ryggen er at oprette en Facebookprofil. Her kan du hurtigt skaffe dig selv venner som du så inviterer i din nyoprettede gruppe "Selskab i whiskybæltet". Du skriver selvfølgelig at det er en klimabevidst selskabsgruppe så der ikke holder ufikse Daihatsuer og Hyundaier ude foran din bopæl. Så inviterer du ErikogAnni og Gitte Stallone som vel begge skulle kunne skaffes for en billig penge. De kan så stå for skandalerne. Det hele filmer du og putter på Youtube samt et link til din facebook-profil så du får endnu flere venner. Det eneste der ikke må ske er selvfølgelig at politiet laver nok en razzia sådan at du havner i fedtefadet. Din venner vil meget hurtigt vende tilbage til dig igen og så er der igen jul i Skodsborg.
Hilsen de små fisk


Hej "de små fisk". Vi er to megadumme unger på 14 som bare er så temlig meget nederen over at vi ikke må bruge lightergas længere af far og mor. vi mener at det er bare så uretfærdigt. hvis det skal blive jul må vi have noget ny dope at komme igennem hverdagen på.
Ja, I skal også træde ind i de voksnes rækker på et tidspunkt. Vi mener at I er parate til at gøre jeres første erfaringer med ecstasy. Spring det der usle cannabis-stadium over og start med de gode solide designerdrugs som først som sidst lærer jer at stjæle gamle damers tasker og udlevere dummebøder til skoleelever på vej hjem fra skole. Ecstasy udleveres som regel gratis første gang på pigetoilettet på det lokale diskotek.

Hilsen "De små fisk"

"Så er der jul i Skodsborg"

~ Frode Fenis om noget der er godt

Hvordan laver jeg det perfekte nissebord?

Nisseborde, eller som de hedder blandt religiøse fanatikere: krybbespil er et fascinerende udstyrsstykke, der pynter i ethvert hjem her op til jul, og som børn og barnlige sjæle kan fornøje sig med at lege med, med mindre de naturligvis får et rap over fingrene af en ømtålelig husmoder. - Derfor gælder det naturligvis om at have sit helt eget nissebord, hvor man selv bestemmer hvad der skal flyttes med og hvorfor!

Vi bringer hermed en nem og hurtig guide til hvordan du hurtigst muligt får stablet et ordentligt nissebord på benene:

Nisse1 Først finder du et egnet sted. - Spisebordet bliver jo sjældent brugt til noget mellem måltiderne, så det er bare at få ryddet af og gemt opvasken af vejen. -Her kan et nærliggende vindue være til stor hjælp!
Nisse2 Og så er det ellers med at komme i gang. Først skal der en hvid dug på - det er jo et nisselandskab vi skal bygge, og selvom den største snemængde vi kan regne med herhjemme er 5 cm sjap (som dog er nok til at stoppe enhver form for trafik), så skal nisserne have ordentlig hvid sne (og det bliver nok også den eneste vi får at se).
Nisse3 Herefter kan du frit gå i gang med opstillingen. Skal der være en lille togbane, der kører rundt med nisserne er det dog en god idé at anlægge den først. -Husk en station vandmølle, som nisserne kan bo i, samt en kulplads hvor julemanden kan hente kul til de uartige børn. En lille hyggelig tunnel kan der også blive plads til.
Nisse4 Ej, det er sgu lidt sølle - der skal altså også være et sidespor så nisserne kan have deres kranvogn til at hejse de store pakker og flaskeposter ind og ud af vandmøllen.... ...ej, det er sgu stadigvæk for småt. Hvem gider kun at kunne køre rundt og rundt i en cirkel, hvor eneste afveksling er til og afkobling af en kranvogn? - Ingen nisser vi kender i hvert fald!
Nisse5 Sådan! nu taler vi sgu jernbane der vil noget! -Komplet med opmarschspor i vindueskarmen, samt en sidebane til sofaen via skænken. Byen er også udvidet med en købmand, så nisserne kan komme ind og købe deres nisseøl. I akut mangel af marmorkirke er den førerløse metro anlagt under Vitskøl kloster. -Bygningerne er dog så vidt vides mindst ligeså fredede, og så mangler der betydeligt mere offentligt transport på dé kanter!
Nisse6 Og nisserne? - Jamen de bor jo i vandmøllen! - Det nævnte vi da allerede under punkt 3!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.