FANDOM


Gå til hovedside | Forrige | Næste

KKK-Lucia

Artikel:Da KKK blev omvendt og gik Lucia-optog i stedet

Little Pissmountains, Georgia Den 13. december 2009:

Til lokalbefolkningens store overraskelse gik 203 medlemmer af Ku Klux Klan i de tidlige morgentimer igennem hovedgaden med små lys på hovedet båret i smukke, men enkle granopsætninger, mens de sang "sankta Lucia".

"Det havde jeg aldrig troet jeg skulle opleve", siger Belinda Carlisle Summers, en lokal husmor. "De gik pænt på række, tre og tre, og sang så smukt, at det rislede koldt ned ad ryggen på mig. Meget bevægende, selv om jeg ikke forstod et ord - de sang jo på dansk. WTF, tænkte jeg, men det siger vi ikke højt her i vort lille neokonservative lokalsamfund."

KKK's lokale formand, James Carlisle Summers, der i øvrigt gerne vil være anonym, udtaler til Spademanns: "Den lå lige til højrebenet. Vi har jo disse i forvejen meget sexede hvide klædedragter, som tiltrækker dixie chicks fra nær og fjern. Men enkelte af vore medlemmer syntes, at det kunne være dejligt at tiltrække lidt andet end chicks - sådan noget mere mandligt, eller hormonelt, om man vil."

Spademanns: "Betyder det, at I fremover vil acceptere homosexualitet?"

"På ingen måde! Det går imod Bibelen og alle de værdier, som vi står for her i Sydstaterne: Lynchning af sorte drengebørn, apartheid og damelingeri i store størrelser. af Men tiderne ændrer sig og vi må bare erkende, at flere og flere af vore medlemmer er blevet glade for røvskæg og duften af tarmluft uden at man umiddelbart kan lægge noget seksuelt i det."

Spademanns: "Ligesom US Army, der nu stiltiende accepterer bøsser?"

"Hvis ikke hæren skulle acceptere brugen af bøsser, hvem skulle så? Skulle vi skyde afghanere og irakere med bue og pil? Nu synes jeg liiiige, vi skal tænke os lidt om!"

Spademanns: "Flere af KKK-Luciabrudene bruger røde, højhælede sko, kan jeg se. Er det i orden, set sådan ud fra KKK's regulativer?"

"Egentlig ikke. Reglementet foreskriver sorte, højhælede sko. De røde stikker for meget ud og minder os om kommunismen, som Richard Nixon (må han hvile i fred) lærte os at hade. Men hvad fanden, Muren er faldet, Berlin er forenet og Stalin er død. Jeg siger op i røven med reglementet. Rødt er på mode i år."

Spademanns: "Var det svært at lære den danske sangtekst?"

"Ooooork, nej! Her er mange flere danskere end man skulle tro."

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.