FANDOM


Julemagasinet-udkast1
Dette er den åbne brainstorm til Spademanns Julemagasin. Det er i første omgang dimensioneret til 16 sider. Tag dit EUROMAN eller M! hvis du har glemt hvordan et magasin ser ud. Put indhold som du plejer. Husk at der er masser af klummer i magasiner.

Husk at kildefiler og skrifttyper skal oploades til Spademann. Billeder må undtagelsesvis godt have så høj opløsning som muligt

Færdigt redigér

Linksredigér

Det er jo et fortræffeligt arbejde! Jeg skal lige have nærlæst den, men det eneste jeg lige faldt over var at den hed soademanns julemagasin. Men igen - super flot!

Kurt Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
13 dec 2009 22:07

Småting:

 • Boksen på side 4 til højre burde nok ikke fylde så meget i bunden.
 • Kolofonen på side 17: Her dækker sidetallet over teksten i bunden.
Kurt Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
13 dec 2009 22:14
Det bliver rettet i morgen tidligt. Jeg synes at selve bladet og softwaren kører lidt trægt. Det kan være at jeg kan eksperimentere men en hårdere komprimering af PDF-filen som "kun" fylder 7,35 MB, men det kan også være fordi der puttet mange elementer på hver side at det tager syv år og en sommer. Derudover ser slutproduktet lige så smagløst ud som man kunne forvente.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
13. december 2009 22:24 (CET)
Nå det hjalp lidt med lidt mere RAM. Computere over 1 GB kan ikke kun bruges til at installere Vista-ahvafornoget med.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
14. december 2009 07:33 (CET)

Deadline redigér

Deadline for stofforslag er 6. december kl 11.23.

Herefter kan der godt komme nye ting ind men kun efter aftale. Tynde sider bliver fyldt ud med stof fra leksikonnet.
Forventet publisering i PDF-format 14. januar 2010 14. december 2009 kl lidt i ét.

Dagbog fra layouteren redigér

Søndag redigér

Tabt på gulvet pga. noget natteroderi og kvindehåndbold kvinderoderi og nattehåndbold

Mandagredigér

Starter op med forside og masterpages (det som går igen på alle sider)

På forsiden kommer der til at stå Spademanns i Helvetica udover Daimis titelforslag... bag om hovedet på Gud, så vi kan bruge vores smukke og stilfulde brand til et sommerkatalog med rigtig mange patetiske indslag.(Hvis vi skulle kede os)

REVIDERET!

Smugkig til forside

Tirsdag redigér

Fortsætter med baneløberen og indholdsside. Vi skal have fundet et bedre (større) billede af Joan og også Klu Klux Klan på forsiden.

Smugkig til indholdsfortegnelse

Venter med at fylde resten af overskrifterne til når de ligger helt fast. Tror faktisk at baneløberen står meget godt til den lidt mørklilla side.

Onsdagredigér

Har brug for noget billede til Jul i gamle dage evt, noget sepia lavet i Photoshop. Baneløberen er lavet.

Her er et par forslag

Merry Christmas!!! Old xmas

Kurt Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
09 dec 2009 15:58
Bare rolig jeg fandt noget som er værre end "Jul i Frederikssund". Jeg laver også et link til din side. Måske kunne man godt have ønsket sig at stavemåderne fra før retskrivningsrefomen i 1948 var blevet brugt. Jeg laver også et link siden når jeg er færdig.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
9. december 2009 16:05 (CET)

Så er den her

Kurtadams nostalgiside

Det ser julemej godt ud. Du skal nok lige slette det første punkt i "Vidste du at"-boksen. Beklager at jeg ikke kan stave som i gamle dage.

Kurt Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
09 dec 2009 22:17

Jeg synes det var en meget morsom joeke. men jeg valgte pr. formandsbelsutning at sætte mistelten tingen ind, da den passer bedre til stemningen på siden.

Joan hjælper Frode med den pukkelryggede

Skal lige have fundet et bedre familiebillede i højere opløsning, til Ørting siden.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
10. december 2009 00:08 (CET)

Torsdagredigér

Barry-artiklen er lavet (side 6-8). Den fyldte 1½ side. Der er stof nok til mindst 20-24sider. Siger noget om kvaliteten af det lort man køber på tankstationen. Men selvfølgelig er det "kun" lavet i A4 af praktiske årsager. Det går lidt hurtigere nu med at få lavet siderne.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
10. december 2009 10:54 (CET)
Der kan man bare se. Gløgg-klummen blev til en hel artikel (side9). Den er flot!! Den gradvise overgang fra Femina-forsiden til M! bliver tydligere og tydligere. Prøver at få alt stof med om det så skal være som hele sider, forstås.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
10. december 2009 17:28 (CET)

Fredagredigér

Nå...har lavet første side af "Julefrokosten" skal nok sætte mig ned og oploade den. Kunne ikke magte at tænke på alle de mange copypaste-aktioner i den sene nattetime som artiklen lægger op til. Hvis der nogen som kunne tænke sig at skrive en introtekst til julefrokosten (Funnyjohnny i særdeleshed) ville det nok se lidt bedre ud. Noget om de tre arketyper. Jeg regner med at arbejde igennem i aften og i morgen.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
11. december 2009 13:58 (CET)

Godt arbejde mester! Glæder mig til at se det færdige resultat. Hvilken slags introtekst kunne du godt tænke dig? en kort og fjollet beskrivelse af de tre arketyper?--Funnyjohnny dec 11. 2009, 14:44 (UTC)

Har droppet det, men det var godt nok svært at få plads til teksten, men det lykkedes. Du kan se den under side 10 og 11 (se foroven). Jeg tror de tre arketyper ligesom giver sig selv og så er det vel dybest set stadig en parodi på M! og de andre drengerøvsblade, der har det med at putte deres ting i kasser så deres læsere også kan være med. Den her blev også hel god.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
11. december 2009 16:37 (CET)
Så er den her. Spademanns guide til juleplader (side12 & 13). Nu begynder det snart at ligne noget bog-julekatalog
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
11. december 2009 21:57 (CET)

Hehe, ja Ivan er den største! -Bare klø på! :)

PlatonDJ Platon (diskussion)
lørdag 12. december 2009 05:54
Det er jo et gammelt trick at hjælpe folk med hvad de skal mene, og så han har da så nogle kønne øjne på det billede så...Faktisk mener jeg at min mor fortalte at han havde et kvindeligt publikum. Jeg boede i Frankrig i slutningen af 60'erne hvor min far var udstationeret og når Ivan blev spurgt i fjernsynet hvilke kvinder han var til svarede han på skift rødhårede eller brunetter eller blondiner...selv havde han jo ikke så meget hår på hovedet...
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
12. december 2009 09:09 (CET)
Så fik vi den om julegaverne med. (side 18-19) Her tror jeg at "Alt for Damerne" kom på banen.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
12. december 2009 23:35 (CET)

Lørdagredigér

Den forstående brevkasse for narkomaner, Kluklukluluklukluklukluklux Klan-artiklen (Helt klart Illustreret Videnskab). Reklamer: Tror stadig at jeg bytter baneløberen ud med Daimis Richs-reklame da den jo skræmmer livet af folk på første side.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
12. december 2009 09:09 (CET)

Julebordet kom først(side 14 15). Der er vist dømt rent Femina, så er der også noget for tøserne.I øvrigt har Daimi lavet releaseparty på Facebook på mandag før han ved om softwaren fungerer eller hvordan den fungerer. Han kan vist fodt trænge til noget hjælp. (teknisk forstås)

Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
12. december 2009 17:07 (CET)

Hej Hurra! Som en test samlede jeg de første fem sider i een PDF. Det virker inde i issuu, jeg kan bladre og alt muligt. Jeg prøver at læse det igennem og skrive fejlene op herinde eller på FB. Jeg kan nemlig ikke selv ændre i det. Indtil videre har jeg at sige at:

 • Du, om du ikke er det i forvejen, skal være opmærksom på, at indholdsfortegnelsen på side tre ikke er komplet. Der er selvfølgelig ingen grund til ikke at vendte med den til man er helt færdig. Bare hvis du havde glemt den.
 • På forsiden: Som det ser ud nu har vi jo ikke noget salmetillæg.

Jeg tror at jeg kan fuldeende det på issuu, hvis du sørge for at lave de flotte sider. Forresten dukker Ali Hamann (Riget, Epidemic) og Asmus Brandt (Zulu Fight Club) op til præmieren!

Ja selvfølgelig er det DaimiFornuftig tale tilrådesJeg er sgu min egenDaimisig
12 dec 2009 17:27

Releaseparty på Facebook? Smider du lige et link ind på Spademanns Leksikons profil?

PlatonDJ Platon (diskussion)
lørdag 12. december 2009 18:02
Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg også at salmerne er af for dårlig kvalitet. Så skal du også love at ændre din billede, når jeg har ændret det. Hvilken én artikel synes du er værd at reklamere for i stedet? Indholdsfortegnelsen kan man af gode grunde først lave til sidst.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
12. december 2009 18:14 (CET)

Jeg har aldrig lært at holde af de sange der heller. Testen eller LP-guiden tror jeg er mest passende. En invitation er sendt til Spadegruppen.

Ja selvfølgelig er det DaimiFornuftig tale tilrådesJeg er sgu min egenDaimisig
12 dec 2009 18:37
Men her er Klu klux Klan (16 & 17) inkl. holdet bag produktet. Man skal jo ikke sætte sit lys under en skæppe.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
12. december 2009 18:43 (CET)

Er det i orden at jeg tilføjer teksten fra artiklen herinde på helside-billedet af Barry. Det dér med AIDS? Bare en almindelig Gill Sans MT i kursiv blå... Det kommer til at se ud som i originalen hvad angår placering

Ja selvfølgelig er det DaimiFornuftig tale tilrådesJeg er sgu min egenDaimisig
12 dec 2009 18:51
Nej det skal jeg nok gøre, men der er en ting du kan gøre. Vi mangler en reklame til næstsidste side - sådan at der er en reklame på indersiden af bagsiden og bagsiden. Der kunne sagtens være et par stykker til da jeg tror vi rammer de 24 sider.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
12. december 2009 19:00 (CET)

Jo, hvad forestiller du dig? Nu har vi jo bøssemodel og fodboldtosse...

Ja selvfølgelig er det DaimiFornuftig tale tilrådesJeg er sgu min egenDaimisig
12 dec 2009 19:20
Bare det ikke er noget med klimaet...Hvad med en reklame for torskerogn?...eller "Nu fri optagelse i frimurerlogen". Find selv ud af det jeg regner med at lave et par sider mere i aften. Jeg har det mindst lige så morsomt som da Frode havde kronede dage som samlivsterapeut på Facebook. Det har været meget morsomt at kunne blande Femina, M! og old-school-Illustreret Videnskab i én pærevælling.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
12. december 2009 19:54 (CET)
Så er artiklen om julegaverne færdig (side 18-19). Det blev meget passende i en "Alt for damerne"- stil. Den er lettere forkortet, hvilket gjorde at det om kombinationsgaver ikke kom med. men hvad det er jo noget af mit crap, så jeg bliver ikke sur.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
13. december 2009 00:00 (CET)
Reklame3

Tekst: Højpasteuriseret kærnemælk. Opbevares ved højst +5 grader Celcius. (Oppe i højre hjørne et sted)

Søndagredigér

Spademanns julemagasin bliver på 24 sider. Tak til Daimi for oversigtsbilledet. Det ser jo ikke så ringe ud endda. Starter dagen med de mest graverende fejl.

 • Forside: Ny artikel til midterste boks. Den med LP'erne er foreslået. Sidetal skrives på.
 • Baneløberen:flyttes til næstsidste side og bodyfyren sættes ind
 • Indholdsfortegnelse:opdateres
 • Gud:Manglende uncialer
 • Gud billede:manglende billedetekst
 • Joan:Temaoverskrift flyttes en anelse ned
 • Nissebord:Der laves en ramme rundt om overskriften
 • Krediteringer:Forsøges lavet et transparent logo. Det hvide der ser ikke godt ud.
 • Sidetal

De sidste ting laves. Narkomanbrevkassen(kan vist godt fylde en hel side), Oddset-guiden for julespil, Tv-guiden.

Der skal bruges en reklame til bagsiden.

AL MAGT TIL TYPOGRAFERNE!!

Yo, Frode! Måske den hér reklame burde ligge som den første, måske de to andre er for forholdsvist alvorlige/voldsomme.

Ja selvfølgelig er det DaimiFornuftig tale tilrådesJeg er sgu min egenDaimisig
13 dec 2009 12:27
DEN ER KØBT! Man kommer da ihvertfald til at tænke på noget fra mejeri-sektoren under alle omstændigheder. Sætter lige noget reklametekst på. Pretty-boy-reklamen virker meget godt på side 2 - har flyttet den.... og så har vi været rimelig gode til undgå patter (næsten) et helt magasin igennem men vi er jo kun mennesker...
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
13. december 2009 13:55 (CET)

Nu ved jeg ikke hvordan i kører korrekturen, men kan se at der er faldet lidt tekst ud (og en overstregning af "station") på billede tre ved nissebordsartiklen. -Kanske det også er sket andre steder hvor der (eventuelt) er streget ord over og lavet andre uhyrligheder med typografien.

Ellers et brandgodt stykke arbejde!

PlatonDJ Platon (diskussion)
søndag 13. december 2009 18:49
Såå nu ikke så beskeden. Du tegner dig vist for hele fire sider hvis jeg ikke husker fejl. Mens eller vil jeg da mene at tanken om at få det trykt og dele magasinet ud til de hjemløse kun da være en meget morsom fortsættelse i historien "Spademanns bliver voksne". Det er ihvertfald mindst lige så sjovt som vores Facebook-stunt. Så nu er der kun én side tilbage. Puuuuh.....
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
13. december 2009 19:09 (CET)


Kl. 20.32 FÆRDIIIIIIIGGG . Jeg regner med at oploade filen i aften til issuu.com. Så kan vi læse korrektur der. Det bliver formentlig under http://issuu.com/spademann.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
13. december 2009 20:40 (CET)

Godt arbejde, la Cour. Aldrig har vi lokale betjente oplevet så hurtig af opklaring. Facebookpræmieren er jo i morgen ved middagstid, og så vidt jeg husker er atten tilmeldt, hvoraf halvdelen nok er samme sindslidende kvindes aliasser.

Rettelse til gave-artiklen: To af de lausie gavers overskrift er "Fucking Polak"

Ja selvfølgelig er det DaimiFornuftig tale tilrådesJeg er sgu min egenDaimisig
13 dec 2009 20:50

Den er sgu sjov! Det er småting, men 3 spm i julefisken er ikke markeret med fed som de 2 andre spm. Lækkkert design og godt indhold. --Funnyjohnny dec 14. 2009, 11:42 (UTC)

Jeg tager og samler op på fejlene i løbet af dagen. Tag du og få lavet nogle morsomme artikler her, så du kan profitere på dine gyldne tre sider i "JULEMAGASINET"
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
14. december 2009 13:25 (CET)

Mandagredigér

Har her til aften rettet nogle små fejl:

 • Opdateret indholdsfortegnelse
 • Forbrydelsen 2 mangler i "Stavblenderen"
 • Ansvarsfraskrivelsen i kolofonen
 • Spiltabellen

og har ved formandsbelutning ladet baneløberen forvinde til bagsiden til fordel for Daimis kærnesunde rødtop. Det ser bedre ud og det er som om at sidste side forbiggås.

Kan ikke forstå at Tantra-Joan ikke har transparent baggrund på forsiden. Det er ikke nogen graverende fejl, så jeg kigger på det senere.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
14. december 2009 20:53 (CET)

Oprindelige brainstorm redigér

 • Spademanns guide til juleindkøb/noget med Magasin
 • Joan Ørting siger eet eller andet
 • Gavehjælp: "Jæger", "Fuckinski Polski", en digital fotoramme....
 • Noget "Når mænd er Kvinder" som af og til gylpes ud over FB.
 • Klatrenisser, eller hedder det kravlenisser? Jeg pynter aldrig op...
 • De mange julesange som de almindelige mennesker har spyttet ud på det seneste
 • Artikel:Hvordan Barry White blev til Gud
 • Diverse klummestof- eksempel Spademanns guide til en mandeglögg (varm vodka med to nelliker i)
 • Petitstof:Joan Ørting siger noget om sex med julemanden
 • Reklame: Støt kampagnen: Det er synd for baneløberen
 • Noget med nogle gadgets
 • Artikel:Da KKK blev omvendt og gik Lucia-optog i stedet
 • Vi hyrer Tina Bryld til at fortælle folk med problemer at de skal kontakte deres arbejdsgiver
 • Stort Dalle Valle-tillæg - også fodboldspilleren Lauri Dalle Valle
 • Egon Dalsgaard får en klummer hvori han kan forklare at nisser er onde og gør børn syge
 • Spoofs på diverse Julekalendere fra TV
 • Julemands typer: Julemand fra nordpolen, julemand fra grønland, Bad Santa fra Walmart, russiske julemand osv.
 • Nissetyper og historien bag nisser
 • Julesange der får os til at kaste op. (Christmas with babyface, last christmas wham, santa baby kylie)
 • Veje til at få det sjovt i en mørk tid!
 • Julegaver fra helvede
 • Det værste der kan ske juleaften. (1.Indlæggelse pga overspisning. 2. Kvalt i risalmande pga vindermentalitet 3. huset brændt ned pga fyrfadslys brug som juletræslys)
 • En liste over gaver man kan købe i sidste øjeblik. Da de Fleste mænd køber deres julegaver i sidste øjeblik. Den 23 eller 24 december. (inklusiv undertegnede)
 • Julekort som familien ikke glemmer lige med det samme! Eller bare nogle sjove julekort.
 • Røverhistorierne bagom julen: 1. kommercielt trick fra forretninger 2.Jesu fødsel min bare røv 3. Vintertid overstået
 • Pengespil omkring julen. Med odds! (Sne juleaften 1:212000, Farmor har glemt at putte sukker i risalamande 1:2 Et familiemedlem får et nervesambrud under gaveoppakningen 1:1,3)
 • Nisse, dværg eller bare meget lav? ... Napoleon, Tom Cruise, Kurt Thorsen,
 • 10 måder til at sikre dig mandelen på!
 • Julefrokost test Er du en party superstar eller kedelig taber?? (har skrevet en, den skal strammes op men ellers kunne i se om det var noget)
 • Nye ideer til julemad og drikke
 • Jul i gamle dage
 • Kreativ Juleklip

BRAINSTORM STOPPET - TAK FOR DE MEGET KONSTRUKTIVE FORSLAG. DET GIVER HÅB OM MERE. HVIS I KUNNE TÆNKE JER AT FYLDE IDEERNE IND I SKEMAET FORNEDEN PÅ DENNE SIDE, VILLE DET VÆRE RIGTIG SMUKT. HVIS VI FÅR RIGTIG DRØN PÅ SKRIVERIET; KAN VI JO ALTID UDVIDE TIL 20 ELLER 24 SIDER.'

Sider redigér

Julemagasinet
2 3
4 5
6 7
8 9
10 11
12 13
14 15
16Billeder redigér

Billeder kategoriseres Spademanns Julemagasin .

Som tommelfingerregel skal billederne have en størrelse så man kan printe det ud m.m. dvs. 300dpi/72 dpi giver omkring 4 gange så stort.

Ellers kan man tage billedet og ændre dpi eller lige se på hvordan det opfører sig hvis man zoomer ind. Nogle pixelerer med det samme, andre stammer oprindelig fra en høj opløsning.

Forventninger til sideindhold redigér

Forside redigér

 • Godt baggrundsbillede
 • Præsentation af indhold

2 redigér

 • Reklame
  • Støt baneløberen

3 redigér

 • Indholdsfortegnelse
 • Teasers til artiklerne
 • Navne på ansvarshavende redaktører

4 redigér

 • Petitstof
  • Julen i gamle dage

5redigér

 • Petitstof
  • Spademanns guide til juleglögg
  • "Mistelten på paraplyen"
  • Skal det være hos din eller hendes/hans familie

6redigér

 • Dobbeltsidet artikel
  • Kunne jo godt være historien om hvordan Barry White blev til Gud på Spademanns

7redigér

 • Dobbeltsidet artikel: Helsidesfoto af GUD med tekst

8redigér

 • Julefrokosttema

9redigér

10redigér

 • Guide til julemusik

11redigér

 • Spil på julen

12redigér

 • KKK's Santa Luciaoptog

13redigér

 • Hvordan laver jeg det perfekte nissebord?
 • Julebrevkassen "De små fisk" for og af stofmisbrugere

14redigér

 • Julens TV i højdepunkter
 • Noget mere

15redigér

Bagside redigér

Bagsidereklame: F.eks. mand i nøgen overkrop reklamerer for aftershave Richs


Status Quo redigér

Indtilvidere

Et hvælv af udlægninger af stereotype magasin-typer

Det ville være mig en stor hjælp hvad angår at issuu'e det, hvis du i punktform her skrev hver gang du ændrede i een af de gamle sider. Photoshop/Elements indlæser dine PDF'er som gør dem til jpg som indsættes i et worddokument (billedet) og så i samlet flok lægges ud på issuu hvor jeg godt kan få det til at virke.

Jeg er med på at Fodboldtossen skal et andet sted hen, og Richs erstatter ham, men er du ikke god at komme med eksakte instrukser på et tidspunkt?

Ja selvfølgelig er det DaimiFornuftig tale tilrådesJeg er sgu min egenDaimisig
12 dec 2009 22:21
Jeg har hvad jeg skal bruge. Men det er da et meget harmonisk billede, der rummer års interesse for alt i kulørte magasiner også det designmæssige. Forsiden fortæller ikke særlig meget om indholdet.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
12. december 2009 23:41 (CET)

Ang. det tekniske skal du lade være med at køre sololøb. Jeg skal nok undersøge i morgen tidlig hvad det er den kræver af filen. Jeg opretter selv en konto og kører procedurerne igennem. Fat det kammerat. Hvergang du overfører noget vektorgrafik til bitmap(billedeformat) betyder det kvalitetsforringelse. PDF er et format der skalerer de elementer som er lavet i vektorgrafik (inkl. TrueType-skrift). Det kan den ikke så godt gøre med billederne derfor skal de være så store som mulige

Det kan godt være du ikke kan se den på din skærm, men det kan ses når du f.eks. printer ud. Lad nu være med at spring i målet lige før deadline.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
12. december 2009 23:55 (CET)

Udemærket. Så du issuu'er det. Godt-godt, det havde jeg bare ikke fået med.

Ja selvfølgelig er det DaimiFornuftig tale tilrådesJeg er sgu min egenDaimisig
13 dec 2009 00:44


Efterskrift redigér

Julen nærmer sig og vores deadline 24. december 23.59 blev overholdt. Mesterlayouteren er utrolig imponeret over det gode webware som er danskudviklet. Det skal nok overtage Youtubes position på et tidspunkt. Er i gang med at udvikle en applikation så folk kan have en Spademanns fane i deres faneblade.

En prototype kan ses her http://apps.facebook.com/julemagasin/ og http://www.facebook.com/apps/application.php?id=198365587214

Når den så ikke længere er i beta, kan man maile alle vores fans og tilbyde folk at have vores magasiner liggende på skrivebordet. Skal lige læse lidt mere om hvordan man får klassiske facebook-indslag som kommentarbokse etc. til at fungere. Håber det kan være med til at trække prominente skribenter til. Der må være nogle arbejdsløse standuppere som kan interviewe dem selv
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
16. december 2009 13:41 (CET)

Ja, det er et sublimt magasin som emmer af Spademanns. Hvis din kunnen også indbefatter Facebookapplikationer, tror jeg godt, at det kan blive godt for SL.

Ja selvfølgelig er det DaimiFornuftig tale tilrådesJeg er sgu min egenDaimisig
16 dec 2009 14:13
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.