FANDOM


Enspand-why
Boilinghotwater2

Så let kan det gøres.

Drypants

Disse underbukser er fantastiske til at holde på vandet og dermed forlænge nydelsen.

Kogende vand har en række husholdningsformål. Du tænker sikker på typiske anvendelser som te, kaffe jacuzzi, og afrimning af fryseren.

Men har du nogensinde tænkt på andre anvendelser? Mere specifikt har du nogensinde tænkt på at bruge det som for eksempel et vækkeur, eller som støtte til seksuel undertrykkelse? Har du nogensinde overvejet hvor smarte hot-pants er? Interesseret?

Hvis du kan svare ja til et af de foregående spørgsmål, har du lige taget de første skridt mod at frigøre den boblende væskes fantastiske kraft. Og hvis du har taget dette yderst vigtige første skridt, er det sandsynligt, at du er klar til det ultimative inden for vandvid. Spænd livremmen op, træk ud i bukser og trusser og hæld vandet direkte fra kedlen i en lind strøm.

AAAAAHHHHHH!

Nå, var ikke at forfriskende? Selvfølgelig var det det. Men den fantastiske følelse af kogende varm væske på kønsorganerne er blot en af mange grunde til at hælde kogende vand ned dine bukser.

Men det gør ondt! redigér

Sludder! Kroppen reagerer blot på en enhver ny ting. Du havde sikkert også problemer med din første saunatur. Smagte den første kop kaffe godt? Var det sjovt at køre ned af den røde løjpe på din allerførste skitur? Nej, vel! de helt store fornøjelser skal man arbejde på.

Der kan selvfølgelig godt opleves noget ubehag i de første par uger, men det fortager sig. I sådanne tilfælde er det vigtigt, at gentage processen regelmæssigt. Gerne 3-4 gange dagligt. Så vil din krop opnå en tolerance, og eventuelle blærer vil blive til hård hud og stoppe yderligere ubehageligheder.

Formål[1] redigér

  • Sterilisation - Det er almindeligt kendt, at kogende vand er den bedste måde at fjerne bakterier på alt fra køkkenredskaber til DVD-afspillere. Og her er ikke nær så mange bakterier, som i dit underliv. Så kom kogende vand ned i bukserne og du vil øjeblikkeligt få renset området med bakterier og samtidigt fjernes alle former for tæger, fnatmider og støv.
  • Seksuel afskrækkende - Ofte er vi konfronteret med den næsten umulige opgave at frasige sig seksuel omgang med en egnet partner. I de fleste tilfælde er "Desværre Paris, jeg er bare ikke i humør" ganske enkelt ikke tilstrækkeligt. Sådan en knibe efterlader dig i en vanskelig, skræmmende situation: Hvordan kan man sige nej nu, uden at ødelægge sine chancer for noget på den dumme senere. Med "Undskyld, jeg tror, jeg er lige ved at besvime på grund af det kogende vand, jeg lige har hældt ned i mine bukser." kan du. Succes!

Undtagelse redigér

  • Koncentration - Det er uklogt at hælde kogende vand ned i dine bukser, mens du forsøger at koncentrere dig om noget vigtigt (såsom en køreprøve eller samling af en rumraket). Den intense nydelse af vandets sviende varme kan være temmelig distraherende. Hvis du føler behov for at anvende kogende vand til dine nedre regioner, mens du eller den er i en tilstand af dyb koncentration, anbefales det at du stopper aktiviteten og vender tilbage nogle timer efter.


De brandvarme fodnoter redigér

  1. Find selv på flere
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.