FANDOM


Spade2

En typisk Spademann-skribent: fed, grim og jomfru.


"D'herrer Spademænd citerer mig lidt vel ofte..."

~ Oscar Wilde om Spademænd


"Prøv at være mig i blot en uge!"

~ Winston Churchill om Ovenstående


"Herr Churchill citerede mig - I RULE!!!"

~ Adolf Hitler om Churchills Citat


Spademænd (Udtales: Spademænd) er den officielle betegnelse for en magisk gruppe af troldeagtige undermennesker[1], der som navnet antyder er spader og mænd[2]. Gruppen er verdensberømt i hele Danmark for at levere Sandheden om Alt, Intet og de ting der falder udenfor kategorien.

Kendetegnredigér

Ethvert medlem af underarten Spademænd opfylder en række umiskendelige kendetegn:

Der findes påviseligt én spademann-skribent af hunkøn: Det er en 11,5-årig pige, der er 198 cm høj, vejer 32 kg og som drømmer om at få anoreksi eller bulimi pga. nogle spydige bemærkninger hendes far angiveligt skulle fyre af når han vasker hende oppe på loftet.

Læs Mereredigér


DISCLAIMERredigér

Spademanns Leksikon gør opmærksom på, at ovenstående kommentarer, ytringer, diskrimineringer, tåbeligheder samt hentydninger til pædofili, står 100% i overensstemmelse med de værdier Wikipedia og det hæderkronede Socialdemokrati søger at udbrede i deres daglige virke. Enhver der måtte føle sig stødt, trådt på, forulempet, hånet eller ydmyget ved at læse ovenstående, er enten den 11,5-årige pige vis' far ikke kan holde nallerne for sig selv, eller en person der virkeligt burde overveje at skifte sit internet ud med en pixibog.

Ethvert søgsmål vil blive ignoreret, og et standardsvar vil henvise til Grundlovens paragraffer vedr. Ytrings- og Foreningsfrihed. For en god ordens skyld skal det siges, at enhver Spademann-skribent[3] opfatter gerningen at leve deres liv gennem Spademanns Leksikon som deres personlige religion, så medmindre du som læser er interesseret i en sag ved den Europæiske Menneskerettighedsdomstol i hh. til Lissabon-Traktatens Charter for Basale Rettigheder, bedes du blande dig udenom medlemmernes Grundlovs- og EU-sikrede religionsfrihed.

Noterredigér

  1. Ikke ulig Ekstra Bladets læsere.
  2. Bygger 100% på en kønsdiskriminerende og fordumsfuld antagelse.
  3. I hh. til Dansk Lov er medlemmerne juridisk at betragte som Mennesker
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.