FANDOM


(Siden blev oprettet: {{Under konstruktion}} Et spøgelse er noget der engang har været levende men ikke er det længere. Hvis du har problemer med spøgelser bør du ringe til Ghostbusters.)
 
Linje 1: Linje 1:
{{Under konstruktion}}
+
[[Fil:Spøgelse.gif|thumb|300px|Spøgelset fra Gårestrup, som var kendt for sin evige træng til at puste [[balloner]] op, og sprænge dem i hovedet på uskyldige små [[drenge]]]] Her er størrelsen på billedet fastsat
Et spøgelse er noget der engang har været levende men ikke er det længere.
+
  +
{{citat|Et spøgelse er noget der engang har været levende men ikke er det længere.<br />
 
Hvis du har problemer med spøgelser bør du ringe til [[Ghostbusters]].
 
Hvis du har problemer med spøgelser bør du ringe til [[Ghostbusters]].
  +
|Genboen|om fænomenet spøgelser}}
  +
  +
  +
== Hvad er et spøgelse? ==
  +
Et spøgelse kan være to ting: Et usynligt [[menneske]], der engang har været levende, eller en [[mand]] med hvidt lagen over hovedet. Bemærk mand, og ikke [[kvinde]]..
  +
  +
  +
'''[[Det usynlige menneske]]'''<br />
  +
Hvis du engang har prøvet at afgå ved [[døden]], ved du jo nok hvordan det er at være et spøgelse, men her kommer en lille information, til de læsere der endnu ikke har prøvet dette.<br />
  +
Når du afgår ved døden, omdanner din [[krop]] sig til et spøgelse, du ved det bare ikke, så derfor går du rundt og tror du stadig er et menneske. Men det er du bare ikke! Når du endelig finder frem til der ikke er så meget at gøre, er der ikke andet for, end at gå rundt og [[drille]] folk, ved f.eks. at hive deres bukser ned foran en hel forsamling, eller skræmme de kære [[ældre mennesker]], der skal hjem fra bodegaen en fredag aften.
  +
  +
  +
'''[[Det hvide lagen]]'''<br />
  +
Dette er for folk, der tror de har en idé om, hvordan et spøgelse ser ud, men stadig er lidt usikker. Du tager ganske enkelt et af dine [[forældres]] hvide lagner (sørg for de er vasket), og klipper to huller ca i midten, så de passer til øjnene. Du tager det nu over hovedet, og går på jagt efter folk du kan prøve at skræmme.<br />
  +
Da du mest vil blive betragtet som [[latterlig]], ved at ty til denne handling, vil det eneste du får ud af det være grin og håd af folk der synes du er til grin. So drop det, medmindre du virkelig er [[snot]] [[dum]]!
  +
  +
  +
[[Kategori:Personer]]
  +
[[Kategori:Komiske skabninger og væsner]]

Versionen fra mar 2. 2011, 23:16

Spøgelse

Spøgelset fra Gårestrup, som var kendt for sin evige træng til at puste balloner op, og sprænge dem i hovedet på uskyldige små drenge

Her er størrelsen på billedet fastsat

"Et spøgelse er noget der engang har været levende men ikke er det længere.
Hvis du har problemer med spøgelser bør du ringe til Ghostbusters. "

~ Genboen om om fænomenet spøgelser


Hvad er et spøgelse?

Et spøgelse kan være to ting: Et usynligt menneske, der engang har været levende, eller en mand med hvidt lagen over hovedet. Bemærk mand, og ikke kvinde..


Det usynlige menneske
Hvis du engang har prøvet at afgå ved døden, ved du jo nok hvordan det er at være et spøgelse, men her kommer en lille information, til de læsere der endnu ikke har prøvet dette.
Når du afgår ved døden, omdanner din krop sig til et spøgelse, du ved det bare ikke, så derfor går du rundt og tror du stadig er et menneske. Men det er du bare ikke! Når du endelig finder frem til der ikke er så meget at gøre, er der ikke andet for, end at gå rundt og drille folk, ved f.eks. at hive deres bukser ned foran en hel forsamling, eller skræmme de kære ældre mennesker, der skal hjem fra bodegaen en fredag aften.


Det hvide lagen
Dette er for folk, der tror de har en idé om, hvordan et spøgelse ser ud, men stadig er lidt usikker. Du tager ganske enkelt et af dine forældres hvide lagner (sørg for de er vasket), og klipper to huller ca i midten, så de passer til øjnene. Du tager det nu over hovedet, og går på jagt efter folk du kan prøve at skræmme.
Da du mest vil blive betragtet som latterlig, ved at ty til denne handling, vil det eneste du får ud af det være grin og håd af folk der synes du er til grin. So drop det, medmindre du virkelig er snot dum!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.