m
m (kategoriskift)
Linje 26: Linje 26:
 
* 50 % [[piskeris|piskerise]]
 
* 50 % [[piskeris|piskerise]]
   
[[kategori:Samfund]]
+
[[kategori:Lande]]
   
 
[[en:CCCP]]
 
[[en:CCCP]]

Versionen fra 8. jan 2007, 14:25

Sovjetunionen er et 2 kvadratmeter stort land, der befolkes af trolde og nisser. Styreformen er statsanarkisme, d.v.s. sige at regeringen gør hvad der passer den og ikke lader sig undertrykke af folket.

Historie

Sovjetunionen blev dannet i 1963 umiddelbart efter The Beatles udgav deres første album. Oprindeligt skulle det have hedder Servietunionen, men ham der skulle skrive landets navn på et stykke ost (det skal man gøre, inden en nation anerkendes af resten af verden) havde drukket Vodka-tonic. Landet blev dannet efter at mange beboere i Letland, Tæppeland og Congo var trætte af den store trækprocent. Den første statsleder, Vladimir Putin, var en hyggelig og rar mand, som holdt meget af at ryge pibe. Ved et uheld var han den første til at iværksætte oktoberrevolutionen, hvilket frigjorde Sovietunionen fra Samsø. Umiddelbart efter revolutionen påbegyndte landets indbyggere at lave en såkaldt femårsplan, der krævede, at der blev dyrket 30.000 tons kål og fem poser Matador Mix hvilket skulle brødføde nationen. Planen gik over al forventning, og der blev endda også produceret en bil ud af staniol. Nyheden gik verden over, og det siges at USA her begyndte den kolde krig hvilket var en militærkonflikt mellem USA og Sovjetunionen, der kun foregik om vinteren. USA var simpelthen misundelige, men det ændredes hurtigt, da de senere selv bygge deres egen staniol-bil og sendte den i kredsløb om jorden. Sovjetunionen oplevede en større krise i 1986 da popgruppen Wham blev opløst. Deres single Wake Me Up Before You Go Go var blevet folkeeje i landet, og samtlige befolkingens skattekroner var i årene 1982-1984 blevet brugt på en 45 meter høj George Michael-statue af det pureste guld. Gruppens opløsning blev betragtet som dommedag, og lige siden har Sovjetunionens landbrug ligget brak, og industrien er reduceret til en kaffemaskine.

Natur og geologi

Sovjetunionen er som det eneste land i verden helt uden jord. Man har i stedet asfalteret en kunstig ø af tomat. Efterhånden har asfalten revnet, og dermed har landet sin egen geologi ulig resten af verden. Asfaltstykkerne bliver brugt i den populære sportsgren Kyl et stykke asfalt ind i knolden på din mormor, der går ud på at kaste et stykke asfalt ind i hovedet på et ældre familiemedlem. Verdensrekorden indhaves af nissen Jodle "The Killer" Birge der har dræbt alle sin bedsteforældre på 10 sekunder.


Kultur

Ingen.


Befolkning

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.