FANDOM


En sopran er et farligt rovdyr, der efter sigende skulle nedstamme fra piratfisk og skrigeaber. Deres jagtmetode går ud på at paralysere sit bytte ved at "synge" så højt at selv Beethoven kan få tinitus. De farligste sopraner der har levet, skulle efter sigende kunne slå selveste Michael Jackson i at skrige. Sopraner er især farlige da de i de seneste år har lært at tage menneske-skikkelse. Man kan dog stadig kende en sopran på overdrevent brug af makeup, for at skjule deres dyriske træk, intet kød på kroppen og en stor pelsfrakke. Man må dog ikke tage fejl af visse almindelige mennesker der også har disse træk, såsom Pia Kjærsgaard og Anni fønsby.

VIGTIGT OM SOPRANER redigér

Gennem tiden har mange påstået at sopraner er sangere. Dette kunne ikke være mere forkert! En soprans skrig bliver i daglig tale kaldt sang, men det gør Opera også. En sopran der påstår at kunne synge er mordlysten, og man bør under alle omstændigheder løbe så hurtigt man kan. OBS: Nogle sopraner behersker teknikken at jodle. Dette er en oldgammel kampteknik opfundet af Hansi Hinterseer der er bergnet til at hypnotisere folk til at gå i lederhosen og snakke tysk. Hitler er en af vor tids største jodlere.

Overlevelse redigér

Mange forskere undres ved hvordan sopran-racen kan bestå. Da alle sopraner (med undtagelse af nogle få homoseksuelle hanner) er af hunkøn, og kan ikke formere sig med hinanden. Nogle mener at sopraner lader sig hemmeligt befrugte af piratfisk for at holde arten i live.

Sopraner er dog utrolig sejlivede og kan leve meget længere tid end almindelige mennesker. Man har indtil idag ikke kunne finde en måde at aldersbestemme dem på, dog går der rygter om årlige sammenkomster hvor medaljer udgives internt mellem sopranerne.

Levesteder redigér

Sopraner findes ofte i storbyer, på bordeller eller i saxofonistens seng.

Føde redigér

En soprans primære føde er:
Diæt-cola
kødfløjte
Menneskeører
Babyer

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.