40pxKlumme.png
En henvendelse fra en "Influencer", sendt til Spademanns Leksikon på en tilfældig tirsdag

Hej.

Jeg er en kendt berømthed/politiker, der gennem flere årtiers stærk eksponering i de danske medier, har opbygget en solid fanbase, der ganske vist ikke betaler for adgangsbilletter til mine forestillinger, men som aktivt har trykket på knappen "Subscribe" på mine konti på de sociale medier. På baggrund af dette er jeg af den overbevisning, at jeg selv og Spademanns Leksikon burde indgå et samarbejde. Jeg foreslår derfor, at hvis I begynder at skrive artikler om mig, der kun roser mig, og tilmed betaler mit næste ophold på Damhuskroen, så vil jeg omtale jer i rosende vendinger, ikke mindst i forbindelse med mit næste højt-profilerede show på førnævnte kro. Nærmere bestemt den 3. februar, lige efter Finn Nørbygaard optræder, men inden desserten serveres til den barnedåb der tilfældigvis holdes i lokalet samtidig.

Jeg ser frem til at høre fra jer

Amin Jensen


Social media influencer (også kendt som "Youtuber") er folk der af forskellige årsager er blevet opgivet af det etablerede undervisningssystem, for at søge at påvirke (læs: nasse på) andre mennesker, ved at sidde og tale til et webcam eller en telefon, skrive på Twitter og vise billeder af dem selv, deres bagdele, diverse hunde og vigtigst af alt; forskellige ligegyldige skodprodukter, for at få Facebook/Youtube/Insta-grim som deres officielle levebrød.

Typiske Influencere[redigér | redigér wikikode]

Trans-lebbe-feminister

Denne gruppe af hæmningsløst overvægtige og hidsige kvinder kan kendes på at have blåt, lilla eller grønt hår[1], også sidde på folks computerskærme og vrøvle om mikroaggressioner, udført af de onde, fæle, grumme, hvide kristne mænd. Big Red er et godt eksempel.

Folk der skændes om Islam

Den ene gruppe anføres af Zakir Naik og en terrorsympatissør der tuder medens han rapper, den anden gruppe af David Wood, efter at han afsonede sin straf for at forsøge at tæske sin far til døde med en hammer[2].

Folk der nasser

Dvs. alle dem fra Paradise Hotel, der 5 min efter showets afslutning, synes at de skal overnatte gratis på diverse hoteller, bare fordi at de har 20.000 følgere på Twitter.

9-årige der skal belære os om kærlighed

Har man over 10 følgere på Youtube og 2 blivende tænder, véd man åbenbart alt om alt[3].

Folk der lader som om de bliver bange, af at spille "Five Nights at Freddy's"

...titlen siger det hele.

Noter[redigér | redigér wikikode]

  1. Men kun på den ene side af hovedet - den anden er gerne glatraget.
  2. True story. Senere blev han Ph.D i religionsfilosofi og fængslet for at uddele Bibler i USA.
  3. Gid de dog kunne lære noget af Emma Pi og Simone Egeriis.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.