FANDOM


J-dag wallpaper 1024x768

I et kendt tilfælde er sne og bilkørsel acceptabelt, ja nærmest nødvendigt for artens overlevelse.

Sne, er ikke bare sne. Sne er små bitte is-krystaller, som ligner små figurer. de kan flyve rundt på vejene og forstyrre bilerne der kommer kørende forbi, ved enten at flyve ind i øjnene (Det kræver dog at det er en åben vogn), eller at lægge sig på vejene så det bliver helvedes glat. I de tilfælde, kan man dog ikke risikere at køre ud i grøften, fordi at man kører forsigtigt. Der er dog stadig idioter der ikke kan styre sig, og kører derfor ud i grøfterne. Alle voksne mennesker hader sne, og vil hellere drikke kaffe. Små børn elsker det, og kommer ofte tudende hjem, da de bliver beskudt af snebolde, af ældre børn.


Hvor kommer det fra? redigér

Sne, kommer fra Grønland. det er julemanden der sender det ud i små byer for at glæde børn. Selvom han selv er en voksen gut, tænker han aldrig på andre voksne, og det er derfor at ingen tror på at han eksisterer. Han er dog også meget grim at se på, fordi at han er meget overvægtig, og går i grimt og umoderne tøj. I 2009 blev julemanden anklaget for pædofile handlinger.

Andet sne redigér

Der er mere end en slags sne. Der er gul sne (som omtales herunder), en speciel slags sne, som kun sælges på gadehjørner, kældere og andre mørke steder, og landet Christiania, og andre lande uden for Danmark. Sneen som sælges udenfor Danmark, og de mørke steder, har en speciel effect på forskellige folk.

Advarsel!! redigér

Spis ikke gul sne, da det kan indeholde tilsætnings stoffer mm. ... og du kan også risikere at få forfrysninger i tænderne.

Se ogsåredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.