FANDOM


(Oprettede siden med 'Snøvsen er meget speciel limited edition dildo. Disse dildoer blev produceret i et nonnekloster i de sydlige Polen omkring år 800 e.Kr. Da onani ikke var en lige så velho...')
 
Linje 1: Linje 1:
Snøvsen er meget speciel limited edition dildo. Disse dildoer blev produceret i et nonnekloster i de sydlige Polen omkring år 800 e.Kr. Da onani ikke var en lige så velholdt folkesport dengang, som det er i dag, blev der ikke produceret specielt mange Snøvser (cirka 200).
+
Snøvsen er meget speciel limited edition dildoer, med magiske kræfter, og en længde på 64,324 cm og en snurrefunktion. Disse dildoer blev produceret i et nonnekloster i de sydlige Polen omkring år 800 e.Kr. Da onani ikke var en lige så velafholdt en folkesport dengang som i dag, blev der ikke produceret specielt mange Snøvser.
Desværre er der næsten ikke flere kendte eksemplarer tilbage (ca 12), da de er blevet slidt op af forskellige liderlige embedsmænd, og middelalderpaver, og danske statsministre.
+
Desværre er der næsten ikke flere kendte eksemplarer tilbage (ca 12), da de er blevet slidt op af forskellige liderlige embedsmænd, og middelalderpaver og danske statsministre.
 
De få kendte snøvser der er tilbage i dag kan findes i: Vatikanet, en dansk børnehaveklasse i Hobro, i Putins Rusland, og på Carlsberg bryggeriet.
 
De få kendte snøvser der er tilbage i dag kan findes i: Vatikanet, en dansk børnehaveklasse i Hobro, i Putins Rusland, og på Carlsberg bryggeriet.

Versionen fra jan 12. 2015, 21:50

Snøvsen er meget speciel limited edition dildoer, med magiske kræfter, og en længde på 64,324 cm og en snurrefunktion. Disse dildoer blev produceret i et nonnekloster i de sydlige Polen omkring år 800 e.Kr. Da onani ikke var en lige så velafholdt en folkesport dengang som i dag, blev der ikke produceret specielt mange Snøvser. Desværre er der næsten ikke flere kendte eksemplarer tilbage (ca 12), da de er blevet slidt op af forskellige liderlige embedsmænd, og middelalderpaver og danske statsministre. De få kendte snøvser der er tilbage i dag kan findes i: Vatikanet, en dansk børnehaveklasse i Hobro, i Putins Rusland, og på Carlsberg bryggeriet.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.