Spademanns Leksikon

Smerte fremkaldende instrumenter

Smerte er noget der udføres på en smerteklinik. Smerte er en tilstand der fortæller dig at noget er galt, og skal rettes op. Hvis denne tilstand fortsætter for længe, kan det medføre døden. Den foregående sætning kan også bruges om begrebet "svigerfamilie".

Smerte er en skrøne som forældre gennem årerne har skabt. Det gjorde de for at afholde børn fra at gøre dumme ting, som f.eks. at lægge hånden på en kogeplade og forvride anklen. Det giver ingen mening, og er spild af tid at lægge hånden på en kogeplade og hvorfor gå underligt med foden når du kan gå normalt. Det siger lidt om hvor strenge de var i gamle dage.

Smerte er en vigtig del af vor selvopholdelsesdrift også hvis vi er acetylansøgere. Den forhindrer os i at begå selvmord når vi synes at livet gør ondt for vi frygter i højere grad den smerte der er forbundet med at hoppe ud foran et bumletog. Smerten er derfor en relativ størrelse.

Man har lavet forsøg i USA hvor mennesker skulle påføre andre mennesker smerte. Det var ikke noget problem, hvis argumenterne for at gøre det var tilstrækkeligt overbevisende(Milligrams forsøg).


I dag er smerte blot en illusion, som folk har vænnet sig til. Næste gang du ser ældre herre eller dame så lods dem i løgene og begynd at grine, de vil hurtigt forstå hvad du mener og grine med dig

Som et resultat af Hitlers ekperimenter har ældre damer også testikler"Øhhh...AV! ....øhhh.."

- Poul Nyrup om smerte 

Verdenssmerte[]

"Weltschmerz" er en smerte opfundet af en tysker som beskriver det fænomen som opstår når man fatter konsekvenserne af den stigende globalisering.

Smertemedikamenter[]

  • acetylsalicylsylicalsyre
  • morfin
  • sex
  • lightergas