FANDOM


Smølfespark

De andre smølfer har stor respekt for smølfesparket der her ses halvt udført idet man må tage tilløb ved at gøre små hop.

Smølfespark er et utroligt svært og krævende spark som kræver mange års træning at mestre. Det er kun muligt at lære efter mange års kampsport på eliteplan og man skal have haft sortbælte i 10 år får man når til træningen af at mestre smølfesparket.

Jackie Chan er den bedste i hele verden til at udføre smølfesparket. Han har lært det efter at have levet 10 år sammen med nogle små blå væsner, der ikke er større end din tommelfinger. Smølfesparket er yderst farligt og dræber årligt mere end 100.000 på verdensplan. Når smølfesparket er lært og man skal have papir på det skal man rejse hele vejen til Japan og møde Jackie Chan selv og blive godkendt til at bruge det. Dette yderst farlige spark, hvis det udføres i offentligheden, give op til en bøde på 1.000.000 kr. og 25 års fængsel i isolation. Alle elite soldater lære smølfesparket som noget af det første i deres uddannelse og de lære hvordan de kan overleve en måned i naturen kun ved brug af smølfesparket. Dette spark er yderst effektivt til at sætte så kaldte "Piger" på plads og vise dem hvem der bestemmer.

Smølfesparket udføres ved at låse fuck-fingeren bag tommelfingeren også lave en fjeder der slår ud. Når smølfesparket er mest effektivt placeres det lige midt på næsen altså næseroden. Når det sidder helt korrekt kan det slå en stor bodybuilder om kuld og hvis man mester det til det yderste kan man nedlægge en elefant.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.