Spademanns Leksikon

Smølfer har i Danmark været en undertrykt race i århundreder som menneskerne så ned på. Smølfer er kendetegnet ved deres blå hud og hvide huer. Den ældste af smølferne hedder Gammelsmølf, som skiller sig ud ved at have en rød hue.

Smølferne levede et hemmeligt liv indtil Johnny Reimer fik lavet et smølfekor, som indspillede nogle plader med ham.

Sprog[]

Smølferne snakker smølfesprog eller smølfisk, hvor ordet "smølf" erstatter mange almindelige ord og udtryk.

Et eksempel: Smølfer smølfer i smølfelandet, hvor de smølfer og smølfer. Nogle af dem smølfer så en del mere end andre, hvilket oftest smølfer ud i en smølferende smølfende smølf. Over tid smølfer dette dog ikke til smølf, da alle smølfer elsker at smølfe.

Gammelsmølf i færd med en kommunistisk hilsen

Politiske holdninger[]

Lige siden tidernes morgen, har smølferne været et politisk forvirret folkefærd. Som alle ved er smølf en forkortelse af "Små Mænd Ønsker Liberalistiske Forandringer". På trods af dette lever smølferne i et ekstremt kommunistisk samfund, blandt andet kendetegnet ved det at alle smølferne har samme tøj på som de i høj grad har taget fra havenisserne, at alle udfører et job og får samme betaling for det, og at Gammelsmølf dagligt blæser venstreorienteret propaganda udover smølfeland vha. to store højtalere. Desuden virker Gammelsmølf som en lille blå version af Stalin, da han som den eneste er hævet over samfundet og har en rød hat.og hvor smølfine,som det eneste kvindelige køn i flokken have travlt hvis den blå art skal overleve

Eksterne links[]

Smølf

Se også[]