FANDOMBouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Slipknot.

"Agh!! AAAHAGHHHHAAAAAA!!!!! AGAg!! Eyh? Ahhhghhgggghhhhh!!!!!!!!!!!!!! *råbe, skrige*
(Oversat til forståeligt dansk: Fuck noget lortemusik)"

~ Corey Taylor om Slipknot

"De er nu nogle flinke fyre. De elsker de tekster jeg skriver til dem."

~ Antikrist om Slipknot

"Få det til at holde op!!!"

~ Verden om Slipknot's musik

"Hvad? Hvad? Hvad er der? HVAD FANDEN ER DER GALT?!!"

~ Slipknot fan om Foregående citat, denne artikel og lydstyrken i Slipknot's musik

"Jeg har ondt i mine ører nu."

~ Kaptajn Oplagt om Slipknots musik

"DØØØØ!!! Livet er noget lort <3"

~ Arnold-dyret om Slipknot


Slipknot

De Fantastiske Ni

Slipknot (også kendt som Slipkot, Slik Snot, Snotklat, SlipNOT!!, Crap, Lort, Stopklods, AgghhH!!!!!!, Slikkop og meget mere) er et amerikansk band af genren NU-metal (Nasty Urtepotte-Metal) med inspiration fra Affaldsmetal, Larm og Noisemetal, hvor det gælder om at synge så klart, at trommehinderne springer. Bandet slog sine første ofre spirer i 1995.

Kendetegn redigér

De er kendte for altid at gå med masker, som de knap nok kan trække vejret igennem. Hvorfor de gør det vides stadig ikke, og om det virkeligt er masker, de bærer, vides heller ikke. De formodes nogle steder at være mutanter fra rummet, som før og efter hver koncert stiller sig ind i en telefonboks for derefter at komme ud som skabninger, der ligner mennesker, og som ingen aner hvem er. I nogle af de mindre lande som Canada eller Ukraine, der begge ligger i den nordlige del af Asien, tilbeder man dem ligefrem, men dette kan være en farlig sport, for hvis nogen ser én gøre det, ryger der en ofringsgave med i form af den tilbedende. Ingen forstår alligevel, hvad de siger, så det er en tænkelig mulighed. Slipknot har også et motto, som tydeligt bærer præg af bandets optimisme og glade væsen, og meget vel beskriver deres typiske musik, der spræder glæde og humør. Mottoet lyder $ People=Shit $ (dog lader "people" til at synes, at sætningen $ Slipknot=Shit $ er lidt mere passende) og er oprindeligt navnet på en sang, og er det nu egentligt stadigvæk, nu jeg tænker mig om. Dette peger også tydeligt i mod, at bandet ikke er bestående af rigtige mennesker, men måske en flok omvandrende eksperimenter, der aldrig har lært at tale.

De Fantastiske Ni redigér

Bandet er bestående af hele ni skabninger, der alle har sit personlige og charmerende præg af død og ødelæggelse, og for at lette arbejdet med internt at skulle lære alles navne uden ad har de bare hver især fået sig et nummer - for tælle kan de heldigvis:

0 Sid Wilson
Denne mand, der er helt og aldeles rask i hovedet, ynder når han keder sig at slå på sin kone og sine børn til de bløder og ikke kan bevæge sig mere.

1 Joey Jordison
Det kan være tankevækkende, hvordan han med sine omtrænt 3,5 tommers højde overhovedet kan nå sine trommer, men gutten må bare have en høj stol.

2 Paul Grey
Det er svært at tage denne mand seriøs, da han minder lidt om en abe, der har haft fingrene i en stikkontakt og render rundt med søm i munden.

3 Chris Fehn
Først når man lige ser ham, minder han lidt om Pinocchio med ridderhjelm på, men har man set ham på en scene, ved man bare, at dette ikke er Pinocchio.

4 James Root
Ham hér må være Joeys modsætning, for denne mand er høj som noget, der er virkeligt højt. Et sted har jeg set tallet 6'6, hvad det så end betyder.

5 Craig Jones
Af mærkværdige grunde kalder denne mand sig selv for 133, selvom han allerede har fået sig et husnummer - nemlig 5. Men han er stædig som et æsel.

6 Shawn Crahan
Om man så tænder på dyr, vil jeg mene, at Shawn er mere mystisk. Han har en seksuel lyst til mikrofoner, og onnanerer også på dem. Sågar på scenen.

7 Mick Thompson
Kendt som Jernkæmpen eller Strygejernet, og bærer rundt på en maske, der faktisk ligner bunden af et strygejern. Meget flot på sin helt egen måde.

8 Corey Taylor
Corey er forråber i bandet, og bor i et galehus, hvor de i deres fritid kaster med deres ekskrementer efter hinanden, når de har lyst til sjov.


Musik redigér

Hvis du aldrig nogensinde har hørt deres musik før, vil jeg ikke anbefale at prøve det. Det lyder lidt, som hvis du går ud i en skov og banker hovedet ind i et træ, mens du råber af dine lungers fulde kraft: "Aghhiajajjaaaahhggh!!!! Jeg vil døøøøøøøø!!!!!!!!!!!!" og forsøger at grave hul ind til din hjerne med en sløv træske med den ene hånd og river neglene af denne hånd med den anden. Og hvis du vil have nogle gode trommer så bare spark til træet imens - gerne meget hårdt og med bare fødder.

De vigtigste af deres sange er Wait and See, Sir Hating, People=Flowers, Right Behind, Not Duality, Pulse of the Hackers, der alle lyder stort set ens.

Udgivelser redigér

Slipknot har udgivet alt for meget... De vigtigste er som følger:

Referencer redigér

Dem har jeg ingen af. Hvem gider alligevel læse om Slipknot?

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.