FANDOM


Slimsi er den humoristiske og lalleglade serie omhandlende en slimklat ved navn Slimsi der begiver sig ud på mange splattede eventyr med sine mere eller mindre behjælpsomme følgesvende.
Navnene på de hyppigst optrædende personer er: Slimsi, Benny alias dræberkaninen, bæveren alias Birger Blæverdæmning alias Den onde bæver, heksen alias Urtula Urtethe, Sankt Jørgen, Jægeren alias Hanzi Erman Bang (H.Erman Bang), Betjent Flæsk, Bongo, Teddy the ninjabear, Den magiske bummelumskildpadde og Adam. Som man nok kan læse sig til er der mange underholdende medvirkende personer der henholdsvis er spader, idioter, grødhoveder og bistandsklienter. Hvis du ikke vil udfordre dine læseevner men derimod din humor, så læs Slimsi.

Der er indtil videre udkommet 18 bind i serien. Derudover er der udkommet 3 bonusbøger og en kort tilhørende trilogi ved navn ”Svend”.


Slimsi-bindene redigér


Navnene på de atten bind er som følger:

 • Nr. 1: Slimsis godnathistorier.
 • Nr. 2: Slimsi, Slimsi helt.
 • Nr. 3: Lianer Slimsi.
 • Nr. 4: De slimede årstider.
 • Nr. 5: De anti-religiøse værker. (Det tykkeste bind ud over plakathæftet)
 • Nr. 6: Harry Blotter.
 • Nr. 7: Stjerne Slimsi.
 • Nr. 8: Ringeklokkernes Herre.
 • Nr. 9: Mc. Slimsi.
 • Nr. 10: Slimsis Halloween.
 • Nr. 11: Kampen mod Sundhedsministeriet.
 • Nr. 12: 25 plakater til glæde for læserne.
 • Nr. 13: Slimsis Roulette.
 • Nr. 14: Politisk ukorrekt
 • Nr. 15: Slimsis foretrukne godnathistorier.
 • Nr. 16: 35 plakater til glæde for læserne
 • Nr. 17: Slimsis Specialnummer
 • Nr. 18: Slimsi, The End

Derudover hedder de tre bonusbøger:

 • Slimsi 7½
 • Tillæg til nr. 10/ Hvordan Benny og Teddy the ninjabear mødte hinanden.
 • Slaskehund

De fire Svendbøger hedder henholdsvis: Svend begins, Svend som superhelt, Svend ends og Svend returns.

Indhold redigér

I denne serie yndes det at ikke bruge særlig fucking spasser megapæne lorteord, men derimod mindre børnevenlige ukvemsord. Derudover jabbes der meget; så i stedet for at bruge lang tid på at sige hvad det f.eks. hedder når man bruger alt for lang tid på at beskrive noget, der egentlig kunne beskrives meget hurtigere siger man i stedet: Altforlangtidpåenganskeenkelbesvarelse

Slimsi blev til i 2007 men det første offilcielle blad udkom den 23. februar i 2010. I bladet "Slimsi" er der til slut en brevkasse ved navn Slikkepindspapiret. Der vil nedenstående blive vist uddrag af selvsamme brevkasse, et fra hvert bind:

Bind 1redigér

Kære Slimsi. Jeg er en gusten dreng på 17 år, der vil vide hvad din yndlingsslikkepind er. Kurt Larsen

Kære Kurt (hæsligt navn forresten). Slimsis yndlingsslikkepind er alle slikkepinde (tumbe). Det er jo indlysende siden han spiser alt hvad han kommer over af slikkepinde.

Bind 2redigér

Zøde rare Zlimzi. Hvad er Zlimziz yndlinzbezkæftigelze? Zopfie Madz Jokumzen.

Ad. AD. AD! Hvorfor skrev du overhovedet. Du måtte da vide at du ville blive hånet i gulvet. Det var dog det mest frastødende vi har set på lange tider dit klamme gustne møgdyr. Slimsis yndlingsbeskæftigelse er selvsagt at æde slikkepinde og sove. Det var dog en umådelig frastødende måde at stille et spørgsmål på. Farvel din trans.

Bind 3redigér

Goddag mit navn er Birger Buksetrold. Jeg har et spørgsmål. Er Benny albino?

Han skal hånes ud... Hahahahahahahahahahahahahahaha... HAHAHAHAHAHA!!! (det sidste var bæveren). Birger din klamme trold; selvfølgelig er Benny ikke albino, bare meget meget ond. Det er det, som giver farven din spade.

Bind 4redigér

Hvad hedder heksen og jægeren? Hilsen Otto E.R. Næsehorn

Dø og kreper langsomt din hornede støder af et to (eller fire) benet individ. Heksen hedder selvfølgelig Ursula Urtethe din klatkage og jægeren hedder selvfølgelig Hanzi Erman Bang din bøffel.

Bind 5redigér

Hvor køber man Muk og Møgs produkter? Edvard Tæppetisser

Tæppetisser. Hahaha. Nej hvor har du dog et åndsvagt navn. Forresten hedder det Muk og Møg Inc. I'et står for i og n'et står for n og c'et står for... står for... for... åh shut up! Åndsvagt spørgsmål. Spade.

Bind 6redigér

Kan Benny lide sursild? Hilsen anonym

Forpulede anonyme røv-, møg- og næbdyr. Fuck hvor er det svagt at være anonym. Benny kan kun lide kød, og sursild er ikke kød. Det er fordærvet sutsko.

Bind 7redigér

Kan Bongo lide pap? Hilsen Magnus

Magnus din spade. Selvfølgelig kan Bongo lide pap. Han kan lide alt. Han spiser lig, mayonnaise, pølser, gammel agurkesalat og fisk på en gang. Tumbe.

Bind 8redigér

Hvilket nummer Slimci er dt nu? Hilsen Thomas F.

Spade. Spade! SPADE!!! Hvorfor kommer der ALDRIG nogle ordentlige fucking, forpulede indlæg? Du kan ikke engang stave til Slimsi. Tomas - vi hader dig alle sammen. Desuden er vi i nummer 11...øh...7...øh...6...øh...øh... Fuck det!

Bind 9redigér

Jeg synes at heksen bander for meget. Hilsen Simone Lybæk

Goddag dit spassersnotte, røvslikker, kagepissedyr. Undskyld... det var heksen. Fuck hvor sku' du sgu fandme tæskes med en 300-kilos hvalros og blive gennemboret med en sløv agurk. Se det var os.

Bind 10redigér

Er bæveren en fisk? Hilsen Ingeborg

Grrr... ER DU DUM ELLER HVAD!?... eller forresten... dumt spørgsmål... selvfølgelig er du dum. Bæveren er sgu da ikke en fisk. Bæ-ver, ikke fi-isk. Hmm... BÆ-ver. Hahaha. Spade. Åndsvagt spørgsmål.

Pik og nøgler. Hilsen Bo

Sådan! Perfekt! Kort og meningsfuldt! Sådan ska' det være. Gid vi havde flere som dig Bo. Bravo!

Mjav!

What the fuck!? Hvem fanden har sendt den kommentar ind? For en sikkerheds skyld hader vi dig.

Ar sangt jåuren enl sterne? Hilsøn Ibf

Fuck hvor er du dum! Du har stavet alt forkert. Selv dit navn er forkert. Hold kæft en spade du er. Sankt Jørgen er selvfølgelig ikke en stjerne, han er sgu da et egern din skovl.

Bind 11redigér

Hvorfor hedder mc. Slimsi mc. Slimsi? Hilsen Kjartan

For satan din skovl. Mc. er med stort M, ikke med lille m! Grunden til at vi lige akkurat valgte at kalde det Mc. Slimsi var at vi skulle lave en parodi på et sted hvor maden var lavet af "ingredienser", som ville få en rotte i hungersnød til at knække sig. Og til det formål passede McDonalds perfekt. Sgu.

Bind 13redigér

Pr♥v at (thi hi) lave en serie ♥m (fnis) kaptajn helblind (vil i ikke n♥k) (please!) (jeg mener det altså!) Eskild 12 (fnis) år

Fuck hvor klamt! Nej vi gider ej din fucking gris! Bvadr!!! Og hvorfor fanden har du ikke sat de sidste 3 sætninger i en parantes!?

Bind 14redigér

hvad hedder grisen på cyklen S. Hilsen Kjartan

Det er sgu da et fucking grimt spørgsmålstegn... det ligner et s... spade. Det er fandensparkeme et dumt spørgsmål. Man har da hele 2-3 gange fået at vide, at grisen hedder Jørgen... øh... Henrik... øh... Volmer... øh... øh... Betjent Laks... næ... Betjent Fisk... næsten... nå ja, Betjent Flæsk. Spade!

Bind 15redigér

hvad hedder den bjørnetype i dette bind (fordi jeg har allergi for mange typer Bjørne) Hilsen Peder Pindsvin

Det er en hajbjørn. Pivskid. Hajbjørne smitter igennem deres spyt, så man lider en langsom og pinefuld død. Håber du lider ekstra meget.

Bind 17redigér

hvad er 9+3x2^2? hilsen Lone Epeltoft, gymnasielærer

Dette er ikke en videnskabelig presse dit imbicile udskud. Dette er en brevkasse for useriøse og meningsløse spørgsmål, der besvares i en anelse skarp tone. Gå hjem og skyd dig selv eller køb en lommeregner. Svaret er forresten 2x.

hej!

Farvel din bums

goddag kære slikkepindspapir. Kan i forklare mig hvordan det kulturelle efterslæb i nyere neotribale fællesskaber indvirker på dannelsen af forbrugsorienterede reklamefilm med vægt på normændringerne i den danske markedsøkonomi. Med venlig hilsen Rune Poulsen, universitetsstuderende

Øhm... ja... jo... ja... hmm jo... nå nej... det eeeer jo lige det som... årh pi... Hej! Du har skrevet Slikkepindspapiret med småt! Spade! Idiot! Lammert! Knold! Spade! Morten Messerschmidt! Slambert! HÆFTEKLAMME!!!

gej reksle Ismils, reksle nah gim? neslih Anna

Mmh... Iv reravs ekki eresæl åp ås elanab låmsgrøps nedu fejrts fa noitairav relle egilgorps ressenif. Etsnæ gnag åm ud egat gid erem nemmas go evirks ne girsdlohni, mosrom gote ednevig dekseb, mos iv ella nak åf ettyn fa. Luhvør!!!

Bind 18redigér

Hvorfor er Betjent flæsk blevet fed? Kærligste hilsner Ane

Betjent Flæsk bager to tærter om dagen, som han ikke må smide ud. Ellers slår en kagecholistisk sekt hans familie ihjel. Siden produktionen af Slimsiblade er faldet drastisk, kan han ikke smide sine tærter i hovedet på nogle, og så er det jo klart, at han bliver fed. Ps. Du er klam, og hvis du ikke er, tvinger vi dig til at spise 10 tærter med nutella, bacon og rapsolie.

Hvorfor genopliver alle personer i Slimsi efter vært bind? Hilsen Paul

Af samme årsag som du vil komme til at genoplive: De er så fucking irriterende, at de bliver sparket ud af helvede. Du er irriterende fordi du skriver så stort, at der ikke er plads til at svine dig så meget til! Fuck! Fisk! Idiot! Tumpe. Morten Messerschmidt!

Dette var et uddrag af fanposten i de første 18 bøger og flere vil nok blive tilføjet. I bind 12 og 16 var der ingen fanpost, siden det var et plakathæfte. Grunden til at der var 4 breve fra nummer 10 var at det var en halloween-special, der udkom den 31. oktober 2010. Til sidst var der også fire uddrag fra bind 17, hvilket skyldes at det er det næstsidste bind i serien om slimklatten og Slikkepindspapiret derfor slutter i dette bind. Fem ting til skal der dog siges om den. Muk og Møg Inc. er faktisk forlaget bag hele Slimsiserien og ø'et i "Møg" står omvendt. Den anden ting er at mottoet for brevkassen er: -Der hvor alle spørgsmål er velkomne... Den tredje ting er, at der efter bind 10 blev indført en helt nyt ændring i brevkassen, der gjorde at rigtige læsere også kunne skive ind og blive nedgjort i fuld offentlighed. Kynisk, nedgørende og psykisk smertefuldt. Hæ hæ hæ. Den fjerde og nogenlunde sidste ting er, at der fra bind nummer 13 har blevet afholdt en tegnekonkurrence med gode præmier + et diplom hvor vedkommendes tegnestil bliver nedgjordt til under sokkeholderne... Det femte var, at man kan købe is hvis man står på en ås. Der er dog alligevel nu cirka 1 stædig og vedholdende læser af serien og der kommer flere og flere til. mar 5. 2011, 23:30 (UTC)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.