FANDOM


Slayer(også kendt som Slæjer, Slaya, SLAGTER, SLAAAYYYER, Slæder, Sunset og Zlayer). Slayer er et færøsk band af genren progressivt undergrunds folkeviser, Slayer har inspireret mange danske kunstnere ( bla. Basim, Ole Henriksen, Rob Halford, Deniz fra Fakta, Chuck Norris, Abdi Fahrrad, Sidney l33t, Michael Jackson og mange flere).

Slayer startede op i Vladimir Tomics gamle skur tilbage i 1943 under vietnam krigen. Slayer skal ikke forveksles med deres foregangsbillede Oehlenschläger, som de har taget navn efter. De droppede Oehlen og ændrede lidt på Schläger for at få et navn alle kan udtale


Skematisk fremstilling redigér

SLAYER
Slayer Slayer på turne Medlemmerne
MERE SLAYER SLAYA`? SLAYA
SLAAAYER SLAYER
COCIO

Slayer på turne redigér

Slayer kan godt lide at spille live, de har spillet over 7000 koncerter i over 200 lande. Slayer var på en af verdens største turner nemlig RBFEMH(Rusten beton fra en malers hytte) Turneen var rundt i hele verdenen, hvor de bla. var i lande som Uganda, Malorca, Ungarn, Berlin, Frankrig, Afrika, Tokyo. De turnede i 1911 sammen med The Beatles, Josef Fritzl, Stalin og Lars Lilholt. De har været på mange turner gennem tiden, og i 2010 lovede Kerry King fra Slayer, at de ville lave en ny verdens turne sammen med Michael Jackson.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.